Navn:Trine Vinther
By :Esbjerg
“Det er en rigtig fin festival. Det er skønt, at her er så småt, og så er det dejligt, at de gør noget ud af, at der er god mad her. Så vil man gerne betale lidt ekstra for det. Det er et rigtig fint publikum, der kommer her, som passer til min alder.”
Navn:Trine Vinther By :Esbjerg “Det er en rigtig fin festival. Det er skønt, at her er så småt, og så er det dejligt, at de gør noget ud af, at der er god mad her. Så vil man gerne betale lidt ekstra for det. Det er et rigtig fint publikum, der kommer her, som passer til min alder.”
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Voxpop: Hvad synes du om Fanø Vesterland?

Navn:Torben Toft
By:Aarhus
“Det er dejligt, at det er en mindre festival. Det er første år, at jeg er her, og jeg synes, at her er rigtig hyggeligt. Man kan virkelig mærke, at der er blevet gjort noget ud af at give festivalen nogle flotte rammer, og jeg synes, at der blevet gjort godt.”
Navn:Torben Toft By:Aarhus “Det er dejligt, at det er en mindre festival. Det er første år, at jeg er her, og jeg synes, at her er rigtig hyggeligt. Man kan virkelig mærke, at der er blevet gjort noget ud af at give festivalen nogle flotte rammer, og jeg synes, at der blevet gjort godt.”
Navn:Carina Wolff
By:Esbjerg
“Her er rigtig flot og total hyggeligt. Jeg kan meget bedre lide en lille festival som den her, end på de store pladser som for eksempel Esbjerg Rock Festival. Her er folk lidt mere afslappet, og folk er heller ikke fulde på en ubehagelig måde. Her er en god feststemning.”
Navn:Carina Wolff By:Esbjerg “Her er rigtig flot og total hyggeligt. Jeg kan meget bedre lide en lille festival som den her, end på de store pladser som for eksempel Esbjerg Rock Festival. Her er folk lidt mere afslappet, og folk er heller ikke fulde på en ubehagelig måde. Her er en god feststemning.”
Publiceret: 22. Maj 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere