Navn:Lukas Karlsson, spiller i REHH:
“Vi har hele tiden beholdt troen på os selv. Vi har vist, at selvom vi har tabt kampe, så kan vi godt komme tilbage igen. Vi har haft en god stabilitet. Nu er de resterende kampe sådan lidt nogle bonuskampe, så vi skal bare gå ud at vinde så mange som muligt.”
Navn:Lukas Karlsson, spiller i REHH: “Vi har hele tiden beholdt troen på os selv. Vi har vist, at selvom vi har tabt kampe, så kan vi godt komme tilbage igen. Vi har haft en god stabilitet. Nu er de resterende kampe sådan lidt nogle bonuskampe, så vi skal bare gå ud at vinde så mange som muligt.”
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VOXPOP: Hvad er den største årsag til, at Ribe-Esbjerg HH er med i årets slutspil?

Vi har spurgt en spiller, en træner og bestyrelsesformanden om, hvad der har været den største årsag til, at Ribe-Esbjerg HH kan glæde sig over at være en del af årets slutspil. Læs deres svar lige her. 

Navn:Claus Uhrenholt, cheftræner i REHH:
“Over hele sæsonen har vi været rigtig dygtige mod de bedste hold. Det har givet os nogle point, som vi ikke havde regnet med, og så har vi også været dygtige på udebane. Jeg har hele tiden sagt, at vi godt kunne komme i slutspillet, men det har selvfølgelig været i en hård konkurrence.”
Navn:Claus Uhrenholt, cheftræner i REHH: “Over hele sæsonen har vi været rigtig dygtige mod de bedste hold. Det har givet os nogle point, som vi ikke havde regnet med, og så har vi også været dygtige på udebane. Jeg har hele tiden sagt, at vi godt kunne komme i slutspillet, men det har selvfølgelig været i en hård konkurrence.”
Navn:Holger Refslund, bestyrelsesformand i REHH:
“At klubben er blevet styrket på flere positioner. Især Lukas Karlsson, Søren Tau og Jonas Hansen har gjort, at vi har fået mere erfaring ind på holdet. Og så har der også været en god gejst på holdet. Man har tydeligt kunnet mærke gejsten i omklædningsrummet, og det har helt sikkert hjulpet.”
Navn:Holger Refslund, bestyrelsesformand i REHH: “At klubben er blevet styrket på flere positioner. Især Lukas Karlsson, Søren Tau og Jonas Hansen har gjort, at vi har fået mere erfaring ind på holdet. Og så har der også været en god gejst på holdet. Man har tydeligt kunnet mærke gejsten i omklædningsrummet, og det har helt sikkert hjulpet.”
Publiceret: 29. Marts 2017 11:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere