Navn: Erik Vind
Hold: FC Cocio
“Det er et super godt arrangement. Jeg havde egentlig ikke hørt om det, før en af mine venner fortalte om det. Vi har samlet et hold af spillere fra forskellige klubber. Vi røg ud i kvartfinalen, men det gør ikke så meget. Vi er her mest bare for at hygge os.”
Navn: Erik Vind Hold: FC Cocio “Det er et super godt arrangement. Jeg havde egentlig ikke hørt om det, før en af mine venner fortalte om det. Vi har samlet et hold af spillere fra forskellige klubber. Vi røg ud i kvartfinalen, men det gør ikke så meget. Vi er her mest bare for at hygge os.”
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VOXPOP: "Det er et super godt arrangement"

Navn: Heidi Terkildsen
Hold: FC King George
“Det er rigtig ærgerligt, at der ikke var nok tilmeldte kvindehold til at lave en turnering for os. Vi har i stedet lavet vores egen lille turnering, hvor en af de andre hold havde en dommer med. Det har været sjovt og hyggeligt, men jeg håber, at der kommer flere til næste år.”
Navn: Heidi Terkildsen Hold: FC King George “Det er rigtig ærgerligt, at der ikke var nok tilmeldte kvindehold til at lave en turnering for os. Vi har i stedet lavet vores egen lille turnering, hvor en af de andre hold havde en dommer med. Det har været sjovt og hyggeligt, men jeg håber, at der kommer flere til næste år.”
Navn: Kristoffer Sørensen
Hold: Esbjerg IF92
“Det er en rigtig god idé. Det er en god opvarmning for os, inden sæsonen begynder. Vi er her for at gøre det så godt som muligt, så vi går selvfølgelig efter at vinde. Niveauet har været meget blandet, men det gør ikke så meget til sådan en turnering som denne her.”
Navn: Kristoffer Sørensen Hold: Esbjerg IF92 “Det er en rigtig god idé. Det er en god opvarmning for os, inden sæsonen begynder. Vi er her for at gøre det så godt som muligt, så vi går selvfølgelig efter at vinde. Niveauet har været meget blandet, men det gør ikke så meget til sådan en turnering som denne her.”
Publiceret: 10. Januar 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere