Navn:Jens Wolff
Årgan:1. G på EG
“Det var spændende. Det var godt, at det var så dybdegående, og han var god til at fortælle om, hvordan det havde været på rumturen. Jeg er ikke selv sådan helt vildt meget interesseret i astronomi, men jeg syntes alligevel, at det var spændende. “
Navn:Jens Wolff Årgan:1. G på EG “Det var spændende. Det var godt, at det var så dybdegående, og han var god til at fortælle om, hvordan det havde været på rumturen. Jeg er ikke selv sådan helt vildt meget interesseret i astronomi, men jeg syntes alligevel, at det var spændende. “
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VOXPOP : Hvad synes du om Andreas Mogensens foredrag?

Navn: Anton Vind
Årgang: 1. G på EG
“Det var mere nørdet, end jeg lige havde regnet med. Jeg havde måske troet, at det kun ville handle om, hvor fedt det var at være i rummet, men han var god til også at fortælle om de opdagelser, de havde gjort sig på turen. Det er jo det, man egentlig gerne vil vide noget om, så det var godt.”
Navn: Anton Vind Årgang: 1. G på EG “Det var mere nørdet, end jeg lige havde regnet med. Jeg havde måske troet, at det kun ville handle om, hvor fedt det var at være i rummet, men han var god til også at fortælle om de opdagelser, de havde gjort sig på turen. Det er jo det, man egentlig gerne vil vide noget om, så det var godt.”
Navn: Rasmus Søgaard
Årgang: 1. G på EG
“Det var rigtig interessant. Han var god til at beskrive følelsen af at være i rummet. Selvom det selvfølgelig er svært at forestille sig det, så fik han alligevel én til at få følelsen. Man fik helt lyst til selv at komme derop, når han fortalte om det.”
Navn: Rasmus Søgaard Årgang: 1. G på EG “Det var rigtig interessant. Han var god til at beskrive følelsen af at være i rummet. Selvom det selvfølgelig er svært at forestille sig det, så fik han alligevel én til at få følelsen. Man fik helt lyst til selv at komme derop, når han fortalte om det.”
Publiceret: 15. Marts 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt