Foto: Ribe Katedralskole
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Uddannelse: Åbent Hus på Ribe Katedralskole

Eleverne i 9. og 10. klasse skal til at finde ud af, hvilken ungdomsuddannelse de skal vælge.

Ribe Katedralskole tilbyder to ungdomsuddannelser, studentereksamen, stx, og højere forberedelseseksamen, hf. Torsdag den 19. januar 2017 kl. 19.00-21.30 og igen lørdag den 21. januar 2017 kl. 10.00-12.30 inviteres kommende elever og forældre derfor til at komme og høre om både stx og hf på Ribe Katedralskole. Et af skolens musikhold optræder, og elever fortæller om, hvordan det er at være elev på Ribe Katedralskole. Desuden er der faglærere tilstede, som orienterer om de forskellige fag i gymnasiet og hf, og det er muligt at få en individuel vejledningssamtale med skolens studievejledere.

HF er den Højere forberedelseseksamen, som er et tilbud til unge, som ønsker en almendannende og studieforberedende ungdomsuddannelse, der en ungdomsuddannelse, der både er teoretisk og professionsrettet. Arbejdet i fagene er i høj grad anvendelsesorienteret, og i løbet af de 2 år er der flere projekt- og praktikforløb.

STX uddannelsen er en treårig ungdomsuddannelse, der giver almendannelse og studiekompetence indenfor humaniora, samfunds- og naturvidenskab. STX er en overvejende teoretisk ungdomsuddannelse, der giver adgang til de lange videregående uddannelser.

Publiceret: 06. Januar 2017 10:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt