Dimittenderne fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Pressefoto
Dimittenderne fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tillykke: 35 unge musiktalenter fik nye titler

Studerende fra konservatoriet i Esbjerg sprang ud som dimittender

Ved en festlig og højtidelig dimission erhvervede 35 studerende fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg sig nye titler og et fysisk bevis på deres kunnen. Det skriver konservatoriet i en pressemeddelelse.

Til de bachelorer og kandidater, der denne sommer afslutter hele eller dele af deres uddannelse, sagde rektor Claus Skjold Larsen blandt andet:

”At være musiker er ikke bare at kunne spille musikken, men også at kunne sætte musikken i spil i forskellige sammenhænge. Vi har bestræbt os på at give jer en solid musikalsk og professionsrettet faglighed samtidig med, at I har udviklet jer selv til de unge kunstnere, I er i dag.”

Netop det med at sætte musikken i spil kom til udtryk, da Dansk Musikerforbund som en del af dimissionen uddelte deres 'Entreprenørskabspris' på 10.000 kr. Her faldt valget på 'Det klassiske kollektiv' – en sammenslutning af konservatoriets klassiske studerende.

“Det klassiske kollektiv er nomineret for at turde skabe en turné, der bryder ud af almene klassiske koncertkulturelle rammer. De studerende har skabt et kollektiv, der styrker sammenholdet blandt klassiske musikere på konservatoriet i Esbjerg, uanset forskellighed i studieretninger, årgange og hovedinstrumenter,” lød det i indstillingen. 

Publiceret: 27. Juni 2017 09:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere