Jens Petersen på 38 år er glad for at være blevet en del af Stengårdsvejsprojektet med ansættelsen hos entreprenørvirksomheden Chr. Brinck. Foto: JWH
Jens Petersen på 38 år er glad for at være blevet en del af Stengårdsvejsprojektet med ansættelsen hos entreprenørvirksomheden Chr. Brinck. Foto: JWH
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tidligere ledig: “Det er dejligt at få noget at lave”

Over en periode på to til tre år har Jens Petersen fra Esbjerg-området været udenfor arbejdsmarkedet. Men det er slut nu. Han er nemlig blevet en del af Stengårdsvejsprojektet. Her er han ansat hos entreprenørvirksomheden Chr. Brinck, hvor han skal være med til at forvandle Stengårdsvej.

Fra Jobcenter til arbejde

“Det er stort, og det er dejligt at få noget at lave. Der er jo rigtig meget at lave her,” lyder det storsmilende fra den 38-årige esbjergenser, imens han stolt viser sit arbejde frem på byggepladsen på Stengårdsvej i Esbjerg.

Han skal lave forskellige slags opgaver. Sidste uge stod det på at fjerne jord sammen med en anden makker fra Chr. Brincks Stengårdvejsprojekt.

“Det er lidt hårdt arbejde, men det er bedre end bare at sidde derhjemme og lave ingenting,” fortæller Jens Petersen.

Det var jobcentret i Esbjerg, der formidlede kontakten til den lokale entreprenørvirksomhed for Jens Petersen, som fortæller, at han er takkenemlig for at være en del af det.

Publiceret: 16. Marts 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere