Filippa Idéhn var sidste år med til at vinde DM. Arkivfoto.
Filippa Idéhn var sidste år med til at vinde DM. Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Team Esbjerg skal have helt ny målvogterduo

Den svenske målvogter, Filippa Idéhn, forlader Team Esbjerg efter to sæsoner. Hun kom til klubben fra den svenske mesterklub, IK Sävehof, på en toårig kontrakt i 2015, og var med til at vinde det danske mesterskab i sin første sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Den 26-årige svensker er for tiden ude med en knæskade, men forventes tilbage, så hun kan aflaste Emily Stang Sando og bidrage til, at Team Esbjerg når så langt som muligt i Primo Tours Ligaen i denne sæson.

"Filippa har i sin tid i Team Esbjerg stået lidt i skyggen af Sando, men har i nogle af de store kampe, vi har spillet i denne sæson, præsteret rigtig fint. Hun havde en stor andel i de to storsejre over sin tidligere klub, IK Sävehof, i Champions League, som sikrede os adgang til hovedrunden. Vi håber snart at se hende tilbage på banen," siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.

Også sportschef Thomas Hylle kvitterer for den svenske landsholdsmålvogters indsats for klubben. Han arbejder lige nu intenst på at indgå aftaler med Team Esbjergs fremtidige målvogterduo, idet også Emily Stang Sando takker af til sommer efter fire sæsoner i Esbjerg.

Publiceret: 28. Februar 2017 13:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt