Low section of people doing power fitness exercise at yoga class in fitness studio
Low section of people doing power fitness exercise at yoga class in fitness studio
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stor konkurrence: Er du klar til en U-vending i dit liv?

Sommeren nærmer sig, og dermed er der formentlig mange, der godt kunne tænke sig at smide et kilo eller fire. Eller måske er det i virkeligheden grundformen, det halter mest med? Eller at du har lidt svært ved at holde styr på kalorieindtaget?

Hvad end din motivation er, så giver Lokalavisen Esbjerg dig nu - i samarbejde med EmCare Sundhed i Esbjerg - mulighed for at deltage i U-vendings projekt. Der er tale om et tolv ugers forløb hos EmCare Sundhed, der er inspireret af de U-turn programmer, der har været i TV med Chris McDonald.

Der er tale om et 12 ugers forløb, hvor man blandt andet får udarbejdet en individuel kostplan, to superviserede træningspas om ugen (tirsdag kl.18-19 og torsdag kl.19-20), 12 ugers forløb + vejning og målinger (to gange), en start og slut test så du kan se forbedring, en fedtprocent måling og cm måling samt medlemskab i træningscentret i de 12 uger. Forløbet er hos Jacob Rigelsen Rasmussen og Line Andrea Hansen, der begge er fysioterapeuter og trænere i CrossFit Onshore, Line er desuden certificeret kostvejleder.

Motiveret ansøgning

Der er tale om intenst forløb, hvor du for alvor får mulighed for at lave en livsstilsændring, og forløbet koster normalt 3.450 kr. pr. person.

Lokalavisen og EmCare Sundhed udlover nu fem pladser med start hurtigst mulig, og for at komme i betragtning til en af de eftertragtede pladser skal du sende en motiveret ansøgning til red-esb@lokalavisen.dk senest dsen 19. marts kl. 21.00. De udvalgte deltagere får direkte besked.

Derudover skal du være fyldt 20 år, ligesom du skal være indstillet på, at Lokalavisen Esbjerg bringer redaktionel omtale i avisen af forløbet hos EmCare Sundhed, herunder også billeder.

Der er opstart 28. marts kl. 17.00 - 19.00 for de heldige og motiverede deltagere.

Publiceret: 14. Marts 2017 13:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere