Fra venstres ses Simon Elkjær (ny direktør), Nichlas Brinch Stage (lokal mand, der er ansat i Esbjerg) samt Simon Paag (stifter). Foto: PR
Fra venstres ses Simon Elkjær (ny direktør), Nichlas Brinch Stage (lokal mand, der er ansat i Esbjerg) samt Simon Paag (stifter). Foto: PR
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Spinnaker Nordic åbner afdeling i Esbjerg

Københavner virksomhed åbner nu en afdeling i Esbjerg

Spinnaker Nordic er navnet på et mindre, men hastigt voksende performance marketing bureau.

Virksomheden blev grundlagt fra et kontor på bredgade i københavn i 2014 af den tidligere Google ansatte, Simon Paag. Siden har bureauet markeret sig i branchen med en række større danske kunder som Unisport, Uno X og Stylepit samt kunder i både Singapore og Bangkok.

Nu rykker virksomheden i mellemtiden mod vest, hvor man i Esbjerg åbner en ny afdeling i centrum med 26-årige Simon Elkjær som direktør.

Han har de seneste år været IT- og Marketingchef hos den lokale internet-succes, Nicehair.dk, men er nu blevet partner i Spinnaker Nordic, hvor han får ejerskab over 50 procent af selskabet.

“Vi oplever en større efterspørgsel efter tekniske løsninger, hvor vi ved, at Simon Elkjærs erfaringer med konverteringsoptimering og automatiseringsløsninger kan bidrage med en masse værdi til vores nuværende kunder,” siger Simon Paag.

Spinnaker Nordics kernekompetencer har indtil videre være Google Markedsføring, men med Simon Elkjær vil virksomheden også kunne tilbyde en bredere vifte af løsninger.

Spinnaker Nordics kontor i Esbjerg åbnede den 15. februar, hvor der foruden Simon Elkjær startede yderligere en medarbejder.

“Vi har ambitioner om at udvide med flere medarbejdere og har derfor lejet lokaler med plads til en del mennesker. Allerede nu søger vi faktisk flere ansatte i vores afdeling i Esbjerg,” siger Simon Elkjær.

Publiceret: 25. Februar 2016 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt