Smilet sidder fast på de to søstre, der selv siger, at U-vendingsforløbet har en stor andel i deres glæde. Foto: JWH
Smilet sidder fast på de to søstre, der selv siger, at U-vendingsforløbet har en stor andel i deres glæde. Foto: JWH
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Søstre tager en fælles U-vending

Jeanette Nielsen og Christina Kisum er lykkelige over, at de tager livsstilsændringen sammen. Nu er de klar på at fortsætte

Der blev hoppet og danset hos både Jeanette Nielsen og Christina Kisum, da de fik at vide, at de var blandt vinderne i Lokalavisen Esbjergs konkurrence om at deltage i U-vendingsforløbet på 12 uger hos EmCare. De to er nemlig søstre og havde begge drømt om, at de kunne få lov at tage en livsstilsændring sammen. Nu, hvor forløbet lakker mod enden, er de yderst taknemmelige for den mulighed.

“Jeg kunne ikke have gjort det uden Jeanette. Det har været så dejligt at kunne dele det med hende, og det har været en god motivation,” lyder det med et kæmpestort smil fra Christina Kisum.

Har fået glæden tilbage

Og det smil er i særdeleshed skønt at se. For før U-vendingsforløbet startede, var det sjældent, at Christina Kisum kunne smile af noget som helst.

“Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg følte, at jeg var nødt til at flytte mit fokus. Jeg var nødt til at finde mig selv igen. Det var en hård vinter,” fortæller hun.

Ifølge Christina Kisum oplevede hun i løbet af vinteren, at enkelte personer omkring hende ikke ville hende det bedste.

“Jeg håbede virkelig, at Christina kunne få lov til at deltage. Hun var kommet så langt ud, at hun ikke var til at kende mere. Hun var ikke den samme Christina,” fortæller Jeanette Nielsen om sin søster.

Selv havde Jeanette Nielsen også en årsag til at ville deltage i u-vendingsforløbet:

“Jeg ville gerne tabe mig, så jeg kunne blive gravid.”

Men lykkeligvis var hun faktisk allerede gravid, da forløbet begyndte.

“Det fandt vi ud af lige før den første dag,” lyder det også med et smil fra hende.

Er klar på at fortsætte

Begge søstre er enige om, at forløbet har haft en positiv virkning på deres glæde.

“Jeg har selvfølgelig også fået hjælp hos psykolog og coach til at komme tilbage, men jeg er ikke i tvivl om, at U-vendingsforløbet står for 70 procent af mine fremskridt,” fortæller Christina Kisum, imens Jeanette Nielsen nikker.

“Det har været så skønt at se den opbakning og det sammenhold, der har været på holdet lige siden, forløbet startede,” lyder det fra Jeanette Nielsen, som på trods af sin graviditet fortsat er en del af holdet.

Den gode effekt, som deltagelsen har haft for de to søstre, er medvirkende til, at de begge fortsætter med den sunde stil, når forløbet om lidt slutter.

“Jeg har faktisk tilmeldt mig det næste forløb,” fortæller Christina Kisum, imens Jeanette Nielsen på grund af fødslen fortsætter livsstilsændringen på sidelinjen.

Publiceret: 16. Juni 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere