Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Slut med Lokalavisen Esbjerg: En dybfølt tak for alle årene

Næste uges udgave af Lokalavisen Esbjerg er den sidste af slagsen. Den anledning vil vi gerne benytte til at sige tusind tak for alle årene

I januar 2003 fik Esbjerg en ny ugeavis. Navnet var Lokal-Bladet Budstikken Esbjerg, og avisen blev startet af Hans Løhndorf, der i forvejen drev avis- og trykkerivirksomhed i det syd- og sønderjyske.

Op gennem 00'erne fik Lokal-Bladet Budstikken skabt en sund konkurrence til 'storebroderen', Ugeavisen Esbjerg, selv om den prisvindende ugeavis naturligvis var en stor mundfuld at bide skeer med. Senere blev det til flere udgaver af Lokal-Bladet for Hans Løhndorf, der med virkning fra 1. juli 2011 valgte at sælge samtlige af sine aviser til JP/Politikens Hus.

Dermed rykkede en stor mediekoncern med hovedsæde på Sjælland og med flere udgivelser i det østjyske ind i det sydlige jylland. Avisnavnene blev ændret til Lokalavisen og blev udgivet fra grænsen i syd til Vejle i nord, fra Sønderborg i øst til Varde i vest. Med de muskler som den nye koncern kom med, var der naturligt nok lagt op til en øget konkurrence på ugeavismarkedet i Esbjerg, men begge medier har alle dage respekteret og behandlet hinanden fair.

En stor tak for alle år

I sidste uge så en ny medievirkelighed så dagens lys, da det kom frem, at JP/Politikens Hus og Jysk Fynske Medier havde indgået en handel, hvor forskellige ugeavis-titler skifter hænder. I Esbjerg betyder det konkret, at Lokalavisen Esbjerg bliver lagt ind under Ugeavisen Esbjerg, og derfor vil De på tirsdag også sidde med den sidste udgave i hånden af nærværende avis.

Den lejlighed vil jeg som redaktør gerne benytte til at sige Dem mange tak for årene, der er gået. Tak, fordi De har læst med, når vi har rapporteret fra Festugen og studenternes dans. Når vi har dissekeret EfB's op- og nedture eller vist billeder fra omdannelsen af Kongensgade og åbningen af Broen. Når vi har sendt live fra fejringen af ishockeydrengen på Torvet eller bragt et to siders portrætinterview med Tage Sørensen. Ja i det hele taget bare, når vi har dækket stort og småt i vores herlige kommune, der heldigvis er under udvikling fremfor afvikling - højhuse i bymidten eller ej.

Der skal også lyde en kæmpemæssig tak til vores mange trofaste og gode annoncører, der gennem alle årene har udvist en stor loyalitet og været med til at skabe en levende avis til læserne. Også en stor tak sendes til de over 15.750 følgere på Lokalavisens Facebookside samt de mange, mange samarbejdspartnere, som vi har delt gode stunder med gennem alle årene.

På vegne af hele holdet bag Lokalavisen Esbjerg siger jeg mange tak for turen gennem alle år. Samtidig ønsker jeg og vi den “nye” Ugeavisen Esbjerg alt muligt held og lykke med at give læsere og annoncører den bedst mulige ugeavis i Esbjerg.

Publiceret: 30. Juni 2017 11:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!