Pressefoto.
Pressefoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seniorbio: Umage par i fælles kamp

En gruppe homoseksuelle aktivister og en flok strejkende minearbejdere. Måske ikke just det mest åbenlyse match, og hvad kan de to umage parter monstro have til fælles i deres kamp?

Det handler den engelske film 'Pride' om, som Ribe Filmklub viser i Seniorbio tirsdag 18. april kl. 15.30

'Pride' fortæller en sand historie om to meget umage grupper, der finder sammen i Wales under den britiske minearbejderstrejke i 1984. En gruppe homoseksuelle aktivister fra London sympatiserer med og kan som minoritetsgruppe relatere sig til den kamp, minearbejderne står i, og beslutter sig for at samle penge ind til dels minearbejdernes sag og dels som støtte til de familier, som er ramt af strejken.

Initiativet bliver dog ikke just modtaget positivt hos de strejkende minearbejdere og deres familier, og de to grupper må derfor mødes ansigt til ansigt.

'Pride' er en film, der handler om fordomme, respekt og venskab, samt ikke mindst solidaritet. Filmen behandler emnet seriøst, men gør det i en let og humoristisk tone.

Seniorbio vises i samarbejde med Ældresagen i Ribe. Det sker i Seminariehusets Fællessal, og der er gratis adgang for alle.srj

Publiceret: 14. April 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere