Esbjergs Victor Palsson omfanger Konstantinos Tsimikas efter hans scoring, da Esbjerg fB besejrede SønderjyskE i fredags. Foto: Christer Holte/POLFOTO
Esbjergs Victor Palsson omfanger Konstantinos Tsimikas efter hans scoring, da Esbjerg fB besejrede SønderjyskE i fredags. Foto: Christer Holte/POLFOTO
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sejr: Fin forårspremiere på en fredag

EfB vandt fredag 3-0 hjemme mod SønderjyskE

EfB indledte fredag aften forårssæsonen i Superligaen mod lokalrivalerne fra SønderjyskE, og det endte med at blive en forrygende fed fredag.

3-0 vandt hjemmeholdet, der især kunne glæde sig over en kynisme foran modstandernes mål, der ikke er set på Blue Water Arena i umindelige tider.

Glæden var da selvsagt også stor efter kampen, hvor anfører Viktor Palsson snakkede om en fantastisk præstation og et hold med internationalt snit, mens cheftræner Lars Lungi Sørensen også havde svært ved at finde nogle negative gloser frem.

Det skal man heller ikke altid, og der er al mulig grund til at glæde sig over målene, de tre point, endnu en hjemmebanesejr, gode præstationer af nyindkøbene og en hel masse andet.

Udeholdet startede bedst

Der bør dog også være plads til at mane en smule til besindighed, inden optimismen får fuldstændig frit løb. Gæsterne fra grænselandet var nemlig klart bedst i første halvleg, og med en smule mere af den kynisme som EfB besad foran mål, så var det uden tvivl blevet en helt anden kamp.

For ærligt talt så så hjemmeholdet faktisk en smule skrøbelige ud i 1. Halvleg, og det var vel ret beset kun på grund af tilbagevendte Jeppe Højberg, at man ikke var bagud ved pausen.

Tre meget vigtige point

Men mål ændrer og afgør som bekendt fodboldkampe, og derfor var det da også fuldt fortjent, at EfB på tre omstillinger straffede SønderjyskE og løb med alle tre point i forårsåbneren. '

Men der er fortsat kun et eneste mål, der gælder for EfB: Overlevelse.

Første step blev taget sent fredag aften.

Publiceret: 20. Februar 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt