Pressefoto.
Pressefoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sådan påvirker Esbjerg City Half Esbjerg midtby

Det bliver en stor løbefest, når Esbjerg søndag den 25. juni lægger veje til den første udgave af byens nye halvmaraton, Esbjerg City Half. Ruten strækker sig 21 kilometer rundt i Esbjerg midtby, og for at skabe de bedst mulige rammer for både den sportslige del og hele oplevelsen af løbet er det nødvendigt at begrænse trafikken. Det oplyser Esbjerg Kommune i en pressemeddelelse. 

Starten til løbet går kl. 11, og i tidsrummet fra cirka kl. 9 til 13.30 vil ruten være spærret for trafik. Det vil kun i begrænset omfang være muligt at krydse vejene på ruten, og man må derfor forvente ventetid. De enkelte afspærringer bliver dog ophævet, efterhånden som alle løbere er nået forbi, så trafikken igen kan fungere normalt, og løbet påvirker ikke parkeringen, der foregår efter de gældende regler. Arrangørerne opfordrer trafikanter til at køre hjemmefra i god tid og følge anvisningerne fra politihjemmeværn og trafikofficials.

Fokus på den gode stemning

Bag Esbjerg City Half står Sport & Event Park Esbjerg og Esbjerg Atletik og Motion i et partnerskab med Esbjerg Kommune og Esbjerg City, og arrangørerne har lagt mange kræfter i at gøre Esbjergs nye halvmaraton til en god oplevelse både for løberne og publikum. Turen igennem Danmarks EnergiMetropol går forbi en række af Esbjergs kendte steder og vartegn, og løberne vil på tæt hold opleve den rivende udvikling i landets yngste storby. Undervejs på ruten kan løbere og publikum se frem til at lade sig underholde og hente ny energi i musik og en festlig atmosfære, og arrangørerne håber, at Esbjergs borgere møder talstærkt op for at sende løberne og den første udgave af det nye halvmaraton godt på vej.

"Vi gør alt, hvad vi kan, for at minimere de trafikale gener og håber på forståelse for de udfordringer, som løbet fører med sig. Målet er selvfølgelig at afvikle løbet så godt som muligt for alle parter, så vi kan fokusere på den gode stemning og en positiv oplevelse til det første Esbjerg City Half," siger Anders Vesterbæk fra Sport & Event Park Esbjerg.

Publiceret: 15. Juni 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere