Der er tænkt over de mindste detaljer på Vadehavscentret, som har oplevet en stor tilgang af gæster efter den ambitiøse ombygning. Foto: Jonas Wrede Hansen
Der er tænkt over de mindste detaljer på Vadehavscentret, som har oplevet en stor tilgang af gæster efter den ambitiøse ombygning. Foto: Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sådan: Det nye vadehavscenter er allerede en stor succes

Folk valfarter til Vester Vedsted for at opleve Vadehavscentret

Der er ikke noget at sige til, at Klaus Melbye har svært ved at få armene ned. Det nye Vadehavscenter har nemlig fået en fantastisk start, hvor folk fra nær og fjern har besøgt centret. I løbet af dets første fem måneders levetid siden ombygningen har centret allerede slået alle rekorder, og det glæder selvfølgelig lederen.

“På et godt år før ombygningen havde vi 38.000 gæster på et helt år. Siden ombygningen er vi allerede tæt på at runde 40.000 gæster på bare fem måneder,” fortæller Klaus Melbye til Lokalvisen Esbjerg og tilføjer:

“Og det er altså før, sæsonen for alvor er begyndt. Det er helt surrealistisk”

Det har betydet, at der er ekstra travlt i Vadehavscentret, hvilket selvfølgelig har medført, at der er blevet ansat ekstra personale.

“Vi er gået fra at have seks medarbejdere på lønningslisten til nu at have 14,” fortsætter den tilfredse leder af Vadehavscentret.

Folk kommer langvejs fra

Klaus Melbye peger på, at det især er udstillingernes æstetik samt at de er så lærerrige, der har medført, at Vadehavscentret har fået så god en start.

“Folk kommer fra hele landet for at se centret, og nu begynder der også at komme tyskere, svenskere og sågar kinesere for at se huset,” fortæller Klaus Melbye, som forventer, at han og de andre ansatte går en travl sommer i møde.

Græsset er blevet sået

“Ja, det er klart. Sæsonen begynder jo først for alvor nu,” fortæller Vadehavscentrets leder, der er meget imponeret over, hvor godt folk har taget imod det nye center.

Inden længe får ombygningen en ekstra dimension, når udendørsarealet står færdigt. Ifølge Klaus Melbye er der ikke så lang tid til, før de kan byde gæsterne på spændende aktiviteter udenfor i det forhåbentlig gode sommervejr.

“Vi har haft lidt udfordringer med at få udearealet klar. Men i hovedtræk forventer vi, at det er klar om 14 dage til tre uger,” lyder spådommen fra Klaus Melbye.

Publiceret: 19. Juni 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere