Esbjergs Victor Palsson omfanger Konstantinos Tsimikas efter hans scoring, da Esbjerg fB besejrede SønderjyskE i forårets første kamp. I dag gælder det Lyngby BK på udebane. Arkivfoto: Christer Holte/POLFOTO
Esbjergs Victor Palsson omfanger Konstantinos Tsimikas efter hans scoring, da Esbjerg fB besejrede SønderjyskE i forårets første kamp. I dag gælder det Lyngby BK på udebane. Arkivfoto: Christer Holte/POLFOTO
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Robin Söder: Hver kamp er fortsat en finale

Om kampen

EfB's trup til kampen i Alka Superliga mod Lyngby BK  i dag klokken 17.00 på Lyngby Stadion:

16. Jeppe Højbjerg
1. Jonas Jensen
2. Otar Kakabadze
3. Konstantinos Tsimikas
4. Victor Pálsson
5. Georgios Katsikas
9. Mads Hvilsom
10. Awer Mabil
11. Budu Zivzivadze
14. Jesper Lauridsen
17. Emmanuel Oti Essigba
21. Mark Brink
22. Brent McGrath
23. Andreas Nordvik
24. Marco Lund
26. Mathias Kristensen
27. Robin Söder
32. Nikolaj Hagelskjær
38. Jacob Lungi Sørensen

Med tre døgns forsinkelse drager EfB mandag mod Lyngby Stadion i jagten på et nyt godt resultat efter 3-0 over SønderjyskE i forårspremieren. Oprykkerne Lyngby BK ligger til en plads i forårets mesterskabsspil og aftvinger betydelig respekt hos EfB’s svenske topscorer, Robin Söder.

"Lyngby er et godt hold, hvad det har vist hele efteråret, og vi må følge vores plan og være gode til at holde fast i bolden. Vi kender ikke baneforholdene, og de kan i sig selv blive en udfordring. For os er hver kamp en finale, som vi må få det maksimale ud af. Vi har alt at vinde i Lyngby," siger Robin Söder i en pressemeddelelse. 

Premieresejren over SønderjyskE har ikke bragt holdet i ekstase. Stemningen i truppen er præget af ro og realisme.

"SønderjyskE havde flere muligheder for at score mod os, og også det må vi tage med til Lyngby og forbedre. Vi skal fortsat være ydmyge før hver kamp," siger Robin Söder.

I forhold til den trup, der blev opgivet før det oprindelige spilletidspunkt, fredag aften, er angriberen Mads Hvilsom tilføjet som 19. spiller.

Publiceret: 27. Februar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere