Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

REHH forlænger kontrakt med stort talent

En af målsætningerne for Ribe-Esbjerg HH er at udklække egne talenter, som sammen med erfarne spillere skal danne det ligahold, der satser på at blive en del af toppen i dansk håndbold. Og Ribe-Esbjerg HH har netop igen forlænget kontrakten med et af de unge talenter af ”egen avl”, Lasse Nikolajsen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Lasse Nikolajsen har været en del af ligaholdet i denne sæson som første års senior, og han og REHH har netop forlænget kontrakten med yderligere to år.

"Lasse er et stort talent, der har fremtiden foran sig. Han er en af vores egne og en stærk spiller i forhold til sin årgang. Han har stadig ting, han skal arbejde på, men han ser god ud fra fløjen og har stort potentiale," siger træner Jan Leslie i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Vi er glade for, at en af vores egne bliver i klubben. Det forventer vi os meget af. Vi vil gerne bygge holdet op om unge spillere. Det er vigtigt med unge spillere, der kan blive en del af holdet."

Om årsagen til, at Lasse Nikolajsen har forlænget kontrakten med REHH, siger han:

"Jeg synes, jeg har haft et godt første år som senior, og jeg synes, det håndboldmæssige går godt. Min udvikling er fin, og jeg har nogle trænere, der tør bruge mig og sætte mig ind. Jeg føler, jeg har fået en rolle på holdet, selv om den selvfølgelig ikke er den største, og jeg er glad for den rolle."

Publiceret: 08. Marts 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt