Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Profilen fortsætter: Lukas Karlsson skriver ny kontrakt med REHH

Ribe-Esbjerg HH har sikret sig den dygtige svenske playmaker Lukas Karlsson for endnu to sæsoner

De to parter har underskrevet en kontrakt, der gælder fra udgangen af denne sæson og varer til 2019. Det betyder, at Lukas Karlsson bliver spillende assistenttræner. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 

"At beholde Lukas er en vigtig brik i bestræbelserne på at flytte os. Det er godt for REHH og det er godt for de unge spillere, at Lukas har valgt at blive i to år mere," lyder det fra sportschef og cheftræner Claus Uhrenholt, der fortsætter:

"Lukas er en sindssyg god spiller."

At Lukas Karlsson skal være spillende assistenttræner betyder ifølge Claus Uhrenholt, at Lukas fremover får en lidt anden rolle.

Allerede nu er han med, når taktikken lægges, men fremover vil han komme helt ind og være med i beslutningsprocesserne.

Lukas Karlsson glæder sig til de nye udfordringer. På spørgsmålet om, hvad der har fået ham til at skrive kontrakt med REHH, siger han:

"Jeg synes, det er lige så spændende at være her, som jeg troede, det blev, da jeg skrev den første kontrakt med klubben. Det er et spændende hold og en spændende klub. Derfor fandt jeg det helt naturligt at blive, og jeg vil gerne være med til at bakke Claus (cheftræner Claus Uhrenholt. Red.) op.

Når man har spillet så mange år, som jeg har, er det fedt at få nye udfordringer. Min største opgave er at være spiller, men det bliver spændende også at være med til at påvirke holdet. Og være med til at spille holdet op i toppen af dansk håndbold? Som klubben og holdet udvikler sig, går vi helt sikkert den rigtige vej."

Lukas Karlsson har tidligere spillet i IFK Nykøbing (Sverige), Hammarby IF (Sverige), Viborg HK, KIF Kolding og KIF Kolding København.

 

Publiceret: 21. Februar 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere