Kvickly Gjesing lukker sin butik for at rykke ind i Broen Shopping i midtbyen, og derfor samles postservices i Esbjerg N og Gjesing området hos Bilka.
Kvickly Gjesing lukker sin butik for at rykke ind i Broen Shopping i midtbyen, og derfor samles postservices i Esbjerg N og Gjesing området hos Bilka.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Postservice i Esbjerg N samles

Fra 1. april skal alle borgere i Esbjerg N- og Gjesing-området klare deres postærinder på posthuset hos Bilka. Det sker, fordi Kvickly Gjesing, der huser områdets andet posthus, lukker sin butik for at rykke ind i Broen Shopping i midtbyen.

“Jeg er rigtigt glad for, at vi har kunnet udvide aftalen med vores eksisterende partner Bilka. Det betyder, at hele Esbjerg Nords og Gjesings postservice samles i Bilka, og alle borgere i området fremover skal hente deres pakker her,” siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord, i en pressemeddelelse.

Hos Bilka kan man hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkeporto. Disse posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage fra kl. 8.00-22.00. Skal man betale en regning, henvises til egen bank eller til posthuset hos Fakta i Sædding.

“Vi ser frem til det udvidede samarbejde, der vil betyde, at vi får endnu flere posthus-kunder i butikken. Vi forventer, at det vil være med til i endnu højere grad at gøre Bilka til et omdrejningspunkt i lokalområdet,” siger Jeanette Duvander, varehuschef i Bilka Esbjerg.

Sidste åbningsdag for posthuset hos Kvickly Gjesing er 31. marts.

Publiceret: 20. Marts 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere