Kvickly Gjesing lukker sin butik for at rykke ind i Broen Shopping i midtbyen, og derfor samles postservices i Esbjerg N og Gjesing området hos Bilka.
Kvickly Gjesing lukker sin butik for at rykke ind i Broen Shopping i midtbyen, og derfor samles postservices i Esbjerg N og Gjesing området hos Bilka.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Postservice i Esbjerg N samles

Fra 1. april skal alle borgere i Esbjerg N- og Gjesing-området klare deres postærinder på posthuset hos Bilka. Det sker, fordi Kvickly Gjesing, der huser områdets andet posthus, lukker sin butik for at rykke ind i Broen Shopping i midtbyen.

“Jeg er rigtigt glad for, at vi har kunnet udvide aftalen med vores eksisterende partner Bilka. Det betyder, at hele Esbjerg Nords og Gjesings postservice samles i Bilka, og alle borgere i området fremover skal hente deres pakker her,” siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord, i en pressemeddelelse.

Hos Bilka kan man hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkeporto. Disse posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage fra kl. 8.00-22.00. Skal man betale en regning, henvises til egen bank eller til posthuset hos Fakta i Sædding.

“Vi ser frem til det udvidede samarbejde, der vil betyde, at vi får endnu flere posthus-kunder i butikken. Vi forventer, at det vil være med til i endnu højere grad at gøre Bilka til et omdrejningspunkt i lokalområdet,” siger Jeanette Duvander, varehuschef i Bilka Esbjerg.

Sidste åbningsdag for posthuset hos Kvickly Gjesing er 31. marts.

Publiceret: 20. Marts 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt