Træner Line Andrea Djørup Hansen fortæller, at hun er imponeret over deltagernes fremskridt. Foto: Jonas Wrede Hansen.
Træner Line Andrea Djørup Hansen fortæller, at hun er imponeret over deltagernes fremskridt. Foto: Jonas Wrede Hansen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Over halvvejs: Deltagerne imponerer trænerne

Lokalavisen Esbjerg og EmCares fælles livsstilsprojekt er over halvvejs, og deltagerne præsterer fantastisk, lyder det fra de to trænere

Sveden pibler fortsat ned ad næsen og motivationen er stadigvæk helt i top hos de fem deltagere, som Lokalavisen Esbjerg har sat i gang med at tage en u-vending i deres liv. Hos de to trænere er der da også kun rosende ord, efter deltagerne nu er over halvvejs i det 12 ugers forløb, som skal munde ud i en livsstilsændring.

“Vi er begge meget imponerede over at se, hvor motiverede deltagerne er, og hvor meget de har rykket sig på ret kort tid,” lyder det begejstret fra Line Andrea Djørup Hansen fra EmCare Sundhed.

Sammen med den anden træner, Jacob Rigelsen Rasmussen, står hun hver uge for træningen på holdet og kan fra første parket se udviklingen hos deltagerne. For nylig blev den udvikling dokumenteret, da alle deltagerene skulle igennem en midtvejstest for at se fremskridtene.

Imponerende resultater

Først blev styrken testet hos deltagerne ved forskellige øvelser, og her var der fremskridt at spore hele vejen rundt. I nogle af øvelserne var der endda utrolige resultater, som flere gange fik de to trænere til at trække en ekstra gang på smilebåndene. 

“Det er skønt, når man kan se, at det her faktisk virker, og det er helt klart også fordi, deltagerne er så motiverede,” fortæller Line Andrea Djørup Hansen og fortsætter:

“Alle deltagerne er motiverede hver gang, og det smitter også af på os.”

Ved næste testdag skulle deltagernes udholdenhed testes igennem en løbetest på trapperne i Byparken. Da U-vendingsforløbet startede var deltagerne igennem samme løbetest. På holdet deltager syv deltagere ud over de fem vindere i Lokalavisen Esbjergs konkurrence, og deres sammenlagte resultater i Byparken imponerede i den grad.

“Det var helt vildt. Ved trappetesten skar deltagerne til sammen 63 minutter af fra den første løbetest. Det er rigtig flot,” lyder det fra Line Andrea Djørup Hansen.

Der er et godt sammenhold

Men det er ikke kun de flotte løbetider og deltagernes stærke arme, der fortjener ros, mener Line Andrea Djørup Hansen. 

“Der er en fantastisk god kemi på holdet. Deltagerne er gode til at heppe på hinanden. Det er virkelig rart at se,” fortæller hun og fortsætter:

“Nu skal de bare også fortsætte med den gode stil efter forløbet er slut.”

Publiceret: 01. Juni 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere