Arkivfoto: Photo-andersen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Optakt: Odense er den største forhindring for at nå slutspillet

Team Esbjergs trup til kampenmod Odense Håndbold

Målmænd: Emily Stang Sando og Alberte Stenderup

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Mette Knudsen

Højre fløj: Maibritt Kviesgaard og Tove Seest

Streg: Ulrika Toft Hansen og Vilde Ingstad

Bagspillere: Laura van der Heijden, Jenny Alm, Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson og Nanna Friis-Traberg.

Kampen spilles i aften klokken 19.15 i Odense Idrætshal 

Team Esbjerg er sportsligt og fysisk vel hjemme fra ungarske Györ, om end flyet fra Budapest gik til København i stedet for optimalt til Billund, og truppen forbereder sig nu på tre drabelige kampe om at sikre sig en plads i slutspillet i Primo Tours Ligaen. 

Første destination er Odense Idrætshal, hvor Odense Håndbold stiller op med frisk selvtillid fra sejre over Team Tvis Holstebro og Ringkøbing Håndbold – og to point flere end Team Esbjerg.

"Der er meget på spil, og pointene tæller lige meget, uanset hvem vi møder. Men kampen mod Odense er særlig vigtig for troen og moralen i de afgørende kampe, og på papiret er Odense det dygtigste hold, vi skal møde. Vi er heldigvis fortsat i en situation, hvor vi selv kan afgøre vores skæbne i forhold til slutspillet," siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, i en pressemeddelelse. 

De to hold mødtes med fire dages mellemrum i september, først i Santander Cup, hvor Jan Pytlicks mandskab vandt med 27-25 på hjemmebane, og dernæst i ligapremieren i Blue Water Dokken, hvor Team Esbjerg med en 26-21-sejr fik revanche.

"Vi kender hinanden til hudløshed, vi ved, at Odense i perioder praktiserer syv mod seks-spil, og at holdet dækker godt op. Odenses stærke side er defensiven med to gode målvogtere, og den skal vi bryde op, også for at undgå at få for mange kontraangreb imod os. Det er nu, vi skal vise, hvad vi er bygget af, og at vi er så godt et hold, at vi kan slutte ordentligt af i grundspillet. Alle er forholdsvis friske efter Györ-kampen, nu gælder det de kampe, der betyder så sindssygt meget, og dem skal vi glæde os til. Det kan nemt blive holdet med de bedste nerver og koldblodigheden, som vinder i Odense," siger Lars Frederiksen i pressemeddelelsen.

I forhold til kampen i Györ er Maria Mose Vestergaard tilbage efter sygdom, hvorimod Rikke Zachariassen og Filippa Idéhn fortsat er ude med skader. Team Esbjergs trup er uændret i forhold til seneste ligakamp mod Randers HK.

Publiceret: 08. Marts 2017 08:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt