Arkivfoto: Photo-andersen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Optakt: Meget er på spil, når SønderjyskE gæster Esbjerg Energy

Tirsdag klokken 19.00 gæster SønderjyskE Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy tager imod i ishockeyens Metal Liga. Og kampene mod netop SønderjyskE er specielle, erkender cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

"Det er jo altid specielt med lokalopgør, men kampene mod SønderjyskE er samtidigt specielle, fordi vi har spillet så mange tætte og vigtige kampe af høj kvalitet imod dem. Tirsdag vil næppe være en undtagelse, for pointene er vigtige for begge mandskaber i et tæt midterfelt i Metal Ligaen med kun tre resterende kampe før slutspillet. Så jeg tror på en god kamp," konkluderer den 49-årige canadier i en pressemeddelelse. 

Energy stiller til kampen med fire udesejre i frisk erindring. En overtidssejr i Rungsted, og sejre i ordinær spilletid i Rødovre, Gentofte og Herlev. SønderjyskE besejrede i samme periode Aalborg og Frederikshavn, for så at tabe til Odense og Gentofte.

"Senest havde Herlev ikke noget at spille for udover stoltheden, og de stillede til kampen med få spillere, men arbejdede rigtigt hårdt. Vi var fra kampens start ikke klar til kampen og den modstand Herlev-spillerne ydede, hvilket kunne ses i vort spil og den måde vi tog modgangen på," fortæller Mark Pederson og fortsætter:

"Men vi vågnede op i 2. periode og kom tilbage til at spille vort sædvanlige spil. Det var meget bedre i de sidste 40 minutter og vi vandt 6-2, men det er bestemt ikke tiden til at tage let på tingene, så jeg går ud fra, at vi alle har lært af det og at det ikke vil gentage sig."

SønderjyskE vandt i oktober 3-2 i Granly Hockey Arena efter ”overtime”, men måtte samme sted se sig besejret med 6-2 af vestjyderne i december måned. I november vandt sønderjyderne 4-3 i SE Arena i Vojens, men SønderjyskE blev i januar slået med 4-1 af Energy i Vojens.

"Spillerne fik en dag fri lørdag, og så havde vi søndagens og har stadig mandagens træning til at forberede os til tirsdagens kamp. Men spillerne er udmærket klar over, at det nu er SønderjyskE vi spiller imod, og hvor vigtige pointene er i tabellen," fortæller Esbjerg-træneren og fortsætter:

"Jordan Knackstedt spillede ikke i Herlev, hvilket var en del af aftalen omkring hans skifte fra ”Eagles” til Energy, så vi kommer nok til at se en lille ændring i vores kædesammensætning til kampen mod SønderjyskE."

"David Lidström deltog i opvarmningen i Herlev, for mentalt at bringe ham tættere på kampsituationen efter en skadespause, men også for at give ham lidt ekstra istid, så nu må tiden vise om han er spilleklar tirsdag," slutter Mark Pederson.

Publiceret: 21. Februar 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt