Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Optakt: Friske kræfter til mødet med et andet ramt tophold

Team Esbjergs trup til kampen

Målmænd: Emily Stang Sando og Dorthe Rask

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Mette Knudsen

Højre fløj: Maibritt Kviesgaard og Tove Seest

Streg: Rikke Zachariassen, Ulrika Toft Hansen og Vilde Ingstad

Bagspillere: Laura van der Heijden, Jenny Alm, Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson og Nanna Friis-Traberg.

Kampen mellem Team Esbjerg og Viborg HK  finder sted i dag klokken 16.10 i Viborg Stadionhal. 

Efter den anden internationale udfordring i den hårdeste kategori inden for en uge, udekampen mod Champions League-mestrene CSM Bucuresti, har Team Esbjerg haft en velgørende fase uden midtugekamp til at lade op til, at den hjemlige virkelighed vender tilbage i en meget kvalificeret udgave. Viborg HK venter lørdag eftermiddag på udebane.

Efterårets hold har ligesom Team Esbjerg fået et realitetschok efter nytår, og det er blevet til nederlag i tre af de seneste fire kampe i Primo Tours Ligaen. At viborgenserne af den grund fortsat er inden for rækkevidde i topstriden optager dog ikke Team Esbjerg-cheftræner Lars Frederiksen.

"Vi kæmper hver gang fortsat for at få livsvigtige point ind på kontoen i forhold til slutspillet. Alle kan se, at det er en enormt spændende kamp i Viborg i slutspilsstriden. Det er også en kamp mellem to hold, der er ramt på ressourcerne, Viborg med tre graviditeter og vi med to. Jeg tror nok, de to klubber vil føle, at de er ramt særligt på det felt," siger Lars Frederiksen i en pressemeddelelse.

Han fremhæver Viborg for at have spillet et fantastisk efterår, måske i perioder lidt over evne, og tabet af især målvogter Rikke Poulsen, der inden sin tilbagetrækning stod med nogle af ligaens højeste redningsprocenter, erstatter man ikke på kort sigt. Men rekordmestrene har fortsat en stærk trup med Ann Grete Nørgaard, Stine Bodholt og en stærk bagkæde med blandt andre landsholdsfundet Line Haugsted.

Team Esbjerg tabte til både Györ og Bucuresti, men Lars Frederiksen vurderer, at holdet er kommet styrket ud af opgørene mod to potentielle Final4-hold i Budapest i maj.

"Vi har efter turen til Bukarest haft en lille uge til at komme til kræfter i, og nu handler det om at fortsætte den gode rytme. Specielt hårdheden, det fysiske spil, ser jeg gerne overført til den danske liga. Det skal være en del af at kunne klare sig, selvfølgelig krydret med effektivt håndboldspil med fokus på at minimere antallet af tekniske fejl," siger Lars Frederiksen i pressemeddelelsen.

Bortset fra de to gravide spillere, Susanne Kastrup Forslund og Estavana Polman, samt den skadede målvogter, Flippa Idéhn, har Team Esbjerg alle spillere til rådighed i Viborg. 

Publiceret: 18. Februar 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere