Arkivfoto: Rune Weitling
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Optakt: En særlig pokalkamp for en stribe Team Esbjerg-spillere

En pokalkamp en tirsdag aften i Aalborg mod et 1. divisionshold ville under normale omstændigheder være en lidt rutinepræget opgave for Team Esbjerg. Men af flere grunde er det en særlig kamp mod EH Aalborg.

Team Esbjerg skuffede i Primo Tours Ligaen og formåede ikke at spille sig i slutspillet. Derfor er kampen i Santander Cup det sidste aftryk, holdet sætter i denne sæson. Adskillige spillere sætter også deres sidste aftryk i klubben, enten fordi de stopper en lang karriere, Ida Bjørndalen Karlsson og Tove Seest, eller fordi de skal spille i en anden klub efter sommerferien, Emily Stang Sando, Jenny Alm og Laura van der Heijden.

"Vi lægger ekstra vægt på denne pokalkamp, også fordi vi ikke skal spille europæisk håndbold i den nye sæson og gerne vil have de kampe, Santander Cup kan give os. Jeg er ved at forberede mig på EH Aalborg, som vi på forhånd ikke kender meget til. Det er et hold, vi skal slå, men vi tager opgaven seriøst, for vi skal ikke til Aalborg og dumme os," siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, i en pressemeddelelse.

EH Aalborg står i skyggen af byens succesrige herrehold, men vandt mod slutningen af sæsonen nogle vigtige kampe, hvorved Aalborg-pigerne slap for at deltage i nedrykningsslaget og opnåede en syvendeplads i 1. division.

Team Esbjerg er også i sæsonens sidste kamp uden profilerne Estavana Polman, Susanne Kastrup Forslund, Lærke Møller, Rikke Zachariassen og Filippa Idéhn, men har højrefløjen Maibritt Kviesgaard tilbage efter en knæskade.

Team Esbjerg besejrede i femte runde af Santander Cup 3. divisionsholdet Hammel GF med 38-12.

Publiceret: 10. April 2017 13:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt