Camilla Frosch Holmager Sloth og Line Biltoft Wormstrup slår 2. juli dørene op til Esbjerg Scanningsklinik på Havdigevej 2 i Esbjerg. Foto:RuneWeitling
Camilla Frosch Holmager Sloth og Line Biltoft Wormstrup slår 2. juli dørene op til Esbjerg Scanningsklinik på Havdigevej 2 i Esbjerg. Foto:RuneWeitling
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyåbning: Jordemødre åbner scanningsklinik

Esbjerg får en ny scanningsklinik til gravide den 2. juli

Tanken havde ligget der i et stykke tid, men nogle gange er der dog lige et stykke fra tanke til handling.

Nu skulle det dog være, og derfor slår Camilla Frosch Holmager Sloth og Line Biltoft Wormstrup 2. juli dørene op til Esbjerg Scanningsklinik på Havdigevej 2 i Esbjerg. Her tilbyder de to jordemoder-uddannede kvinder gravide i Esbjerg og omegn forskellige former for scanninger.

“Vi er begge jordemødre og Sonografer. Vi er også begge ansat på Sydvestjysk Sygehus, hvilket vi agter at blive ved med, selv om vi åbner klinikken her,” siger Camilla, mens Line supplerer:

“Blandt vores jordemoderkollegaer på sygehuset, er vi lige nu de eneste to, der har kompetencer i at lave ultralydsscanninger af gravide. I kraft af vores arbejde og møde med de gravide på Sydvestjysk Sygehus har vi gennem længere tid følt, at der var et behov for en privat scanningsklinik i Esbjerg. Flere og flere efterspørger simpelthen de muligheder, vi tilbyder, og da den nærmeste scanningsklinik er lokaliseret i Kolding, mener vi, der er en plads til os i Esbjerg.”

Flere og flere ønsker det

På Esbjerg Scanningsklinik tilbyder Camilla og Line private scanninger såsom 3D/4D scanninger, kønsscanninger, tidlige scanninger samt tryghedsscanninger. De har i første omgang leaset en nyere scanner af samme mærke, som den de bruger på sygehuset, og som de derfor kender godt. Derudover kan de qua deres uddannelse og diverse supplerende kurser også tilbyde vordende forældre samtaler og rådgivning på mange niveauer.

“Der er jo mange forskellige årsager til, at folk ønsker flere scanninger end dem, som vi i det offentlige tilbyder. Nogle har behov for ekstra tryghed, for nogle er det vigtigt at vide kønnet, mens andre ønsker en scanning, hvor ældre søskende kan se med og måske bedre forholde sig til det, der vokser inde i maven,” smiler Line.

Camilla og Line har som nævnt bevidst valgt at bibeholde deres jobs på Sydvestjysk Sygehus, og det er der flere årsager til:

“Først og fremmest er vi jo begge rigtig glade for vores arbejde. Det her er et supplement til de offentlige tilbud, som vi mærker en efterspørgsel på. Derudover kerer vi os meget om vores faglighed, og på sygehuset er det ofte nogle mere komplicerede scanninger, som vi laver. Derudover har vi kompetente kollegaer og læger, som vi sparrer med, og det er medvirkende til, at vi hele tiden lærer nyt og videreuddannes. Det sætter vi stor pris på” siger Camilla.

Esbjerg Scanningsklinik vil foreløbigt have åbent søndag, mandag og tirsdag i ydertimerne for at tilgodese folks arbejde.

“Vi får uden tvivl nok at se til med vores arbejde på sygehuset, klinikken og vores familier, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at der er et behov for en klinik som vores. Derfor tør vi også starte op, og vi glæder os rigtig meget til at tage imod folk,” smiler de to kvinder.

Publiceret: 09. Juni 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere