Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny spiller: Stortalent til Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH har igen skrevet kontrakt med et af dansk håndbolds store talenter.

Det er 19-årige Nikolaj Enderleit, der har skrevet en tre-årig kontrakt med REHH. Nikolaj Enderleit er venstrehåndet og primært højre back. Han har en fortid i KIF Kolding København og senest TM Tønder. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

"Nikolaj er et rigtigt stort talent, og han har allerede ligaerfaring fra KIF Kolding København og TM Tønder. Han er desuden førstevalg som højre back på ungdomslandsholdet, siger sportschef og cheftræner Claus Uhrenholt, der er meget glad for, at det er lykkedes at skrive kontrakt med Nikolaj, og fortsætter:

"Nikolaj er noget så sjældent som tovejsspiller. Det er en kontrakt, vi er rigtig godt tilfreds med. Vi håber sammen med Nikolaj at kunne fortsætte hans udvikling, så han bliver en stor profil i ligaen, og hans tilgang kommer til at styrke vores bredde med Morten Nyberg og Nikolaj til at dække højre back ind fra næste sæson."

Claus Uhrenholt siger videre:

"Det er i tråd med vores strategi gående ud på at have nogle erfarne spillere og nogle unge talenter til at udvikle sig på de samme positioner, og Nikolaj vil falde godt ind i vores trup. Han skal sammen med de andre spillere være med til at bringe os det næste skridt, så vi kan blive et etableret top otte hold i ligaen."

Nikolaj Enderleit stammer oprindeligt fra Kolding, hvor han stadig bor og har fået sin håndboldopdragelse.

For et par år siden skrev han kontrakt med KIF Kolding København, og sidste sæson har han spillet for TM Tønder.

Om årsagen til, at han skrev kontrakt med REHH, fortæller Nikolaj:

"Jeg blev kontaktet af Sune (Sune Agerschou, red.) og Claus (Claus Uhrenholt, red.), og jeg valgte at tage en snak med dem for at høre om tilbuddet. Jeg syntes, det lød interessant både med hensyn til min rolle på holdet, byen og mulighederne for uddannelse. Jeg har også talt med flere af spillerne, der talte godt om miljøet i klubben. Jeg tror, jeg udvikler mig mest, når jeg har en rolle på holdet, og jeg tror, det er den mulighed, jeg får i REHH," fortæller han og fortsætter:

"Ribe-Esbjerg HH er en klub, der er på vej frem og vil noget. Det er et godt match for mig. Jeg ser det som et skridt op at være med til at spille om de sjove pladser. Det er et skridt videre i min udvikling. REHH er en økonomisk robust klub med lidt flere ressourcer, og det er et skridt op i min karriere."

Publiceret: 23. Februar 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere