Rasmus Boysen sikrede med sit sejrsmål mod SønderjyskE den historiske slutspilplads. Foto: Photo-Andersen.dk
Rasmus Boysen sikrede med sit sejrsmål mod SønderjyskE den historiske slutspilplads. Foto: Photo-Andersen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu vil Ribe-Esbjerg HH etablere sig som tophold

Efter historisk slutspilplads forventer REHH’s sportschef Sune Agerschou, at klubben er klar til at tage næste skridt

Med et sejrsmål i de allersidste sekunder skrev Ribe-Esbjerg HH mandag aften i sidste uge historie, da de sikrede klubbens første plads i slutspillet nogensinde. Det er resultatet af en rigtig god sportslig og økonomisk udvikling, som klubben i øjeblikket er inde i. Det forklarer sportschef Sune Agerschou til Lokalavisen Esbjerg.

“Vi har været dygtige på banen, men der er også sket meget udenfor banen. Vi har udvidet vores sponsornetværk betragteligt med næsten 80 nye sponsorer, og det kan mærkes i klubkassen. Er økonomien god, kan man samtidig også investere i nye spillere,” fortæller han.

Drømmer om medaljer

Derfor er sportschefen da heller ikke bleg for at sige, at klubben nu skal til at gå fra titlen som midterhold til at være tophold.

“Nu tager vi en ting ad gangen og beholder begge ben på jorden, men jeg tror på og forventer, at vi kan tage næste skridt. Målet er top fire eller fem og at spille med om medaljer på længere sigt,” fortæller Sune Agerschou, der dog samtidig pointerer, at det kræver, at man kan beholde de mange sponsorerer, så der fortsat er et stærkt økonomisk grundlag til at sikre udviklingen.

Men blot det fact, at klubben nu kan kalde sig en del af slutspillet, kan allerede bruges i kampen på at tiltrække spillere og øge niveauet på banen.

“Penge afgør meget i den her sport, men er der to hold, der kan tilbyde det samme, og den ene klub er med i slutspillet og i toppen, så vælger spilleren nok den klub,” fortæller Sune Agerschou, der ser frem til de kommende kampe i slutspillet.

“Nu er vi der, og så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at vinde så mange kampe som muligt,” fortæller han.

I morgen, onsdag, spiller Ribe-Esbjerg HH sidste kamp i grundspillet, hvor BSV klokken 19.30 venter hjemme.

Publiceret: 29. Marts 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere