Tirsdag den 15. august kl. 19.30 er det Grammy-vinderen Marie Frank, der er på plakaten. Du kan glæde dig til, at en af 90’ernes og 00’ernes største danske sangstjerner synger hits som Symptom of My Time, Under the Water, Worth it og Whoops Wrong Daisy, men også numre fra hendes seneste udgivelse, den dansksprogede Kontinua.
Tirsdag den 15. august kl. 19.30 er det Grammy-vinderen Marie Frank, der er på plakaten. Du kan glæde dig til, at en af 90’ernes og 00’ernes største danske sangstjerner synger hits som Symptom of My Time, Under the Water, Worth it og Whoops Wrong Daisy, men også numre fra hendes seneste udgivelse, den dansksprogede Kontinua.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Musikhuset præsenterer stærkt festugeprogram

Opera, en Grammy-vinder og to Shu-bi-dua-bagmænd er bare noget af det, der er på Musikhuset Esbjergs varierede festugeprogram

Når Esbjerg Festuge løber af stablen den 11. til den 19. august kan publikum se frem til en eksplosion af kulturelle tilbud af enhver slags. Ikke mindst i Musikhuset Esbjerg, der i år har sammensat et varieret festugeprogram, der spænder vidt og bredt.

“Vi er glade for, at vi igen i år kan præsentere et program, hvor der er noget for enhver smag. Vi har alt fra soul og pop til fællessang ved Seniordagen. Og så er vi enormt glade for igen at kunne præsentere Opera i det fri. Det er et arrangement, der gør noget, som ikke alle er fortrolige med, meget lettilgængeligt,” siger Musikhusets direktør Torben Seldrup.

Annette Posselt, Esbjerg Festuges Event Manager, er enig.

“Det er et imponerende program, Musikhuset præsenterer med hele fire foyerkoncerter, Seniordagen og Opera i det fri,” siger hun.

Opera i det fri, som Musikhuset arrangerer i samarbejde med Det Kongelige Teater, finder sted søndag den 13. august kl. 15.00. Her kan du opleve solister fra Det Kongelige Teaters ensemble opføre højdepunkter fra berømte operaer og den kommende operasæsons repertoire i Byparkens uformelle omgivelser. Der er gratis entré, men antallet af pladser er begrænset, så kom i god tid. Efter arrangementet er der mulighed for at nyde en aftenplatte i Café Tonekunsten i Musikhuset. Aftenplatten kan bestilles på www.mhe.dk senest fredag den 11. august.

Mandag den 14. august kl. 19.30 er det Mike Andersen, der skruer op for varmen i Musikhusets foyer med sin funky soul og svedige bluesrock. Mike Andersen udgav i efteråret sit syvende album, hvor han blandt andet synger duet med soulstjernen Joss Stone, og til koncerten i Musikhuset kan du se frem til både nye og gamle numre.

Tirsdag den 15. august kl. 19.30 er det Grammy-vinderen Marie Frank, der er på plakaten. Du kan glæde dig til, at en af 90'ernes og 00'ernes største danske sangstjerner synger hits som Symptom of My Time, Under the Water, Worth it og Whoops Wrong Daisy, men også numre fra hendes seneste udgivelse, den dansksprogede Kontinua.

Onsdag den 16. august løber Seniordagen af stablen kl. 10.00 og igen kl. 14.00. Det er syvende år i træk, at arrangementet finder sted, og i år leveres den musikalske underholdning af Dorte Mørup Tagmose og pianist Søren Kaspersen samt af James Rasmussen Trio.

“Seniordagen er virkelig populær, og vi har mange henvendelser fra seniorer på, hvornår der kan afhentes gratis billetter til arrangementet. Det bliver i år onsdag den 9. august fra kl. 10.00, at billetter udleveres efter først til mølle-princippet i Musikhuset,” siger Annette Posselt.

Torsdag den 17. august kl. 19.30 leveres underholdningen af The Islanders, hvis repertoire spænder fra den traditionelle skotske og irske musik, såsom The Corries og The Dubliners, til den mere moderne, populære stil som Wolfstone, Runrig og U2.

Festugen i Musikhuset rundes af af Shu-bi or not Shu-bi fredag den 18. august kl. 19.30. Shu-bi or not Shu-bi består af blandt andre de to originale Shu-bi-dua-medlemmer Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen, og der er garanti for fest, sjove historier og fællessang, når de spiller de elskede Shu-bi-dua-klassikere.

Publiceret: 28. Juni 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere