Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mor efter trusler om skoleskyderi: "Aldrig har jeg løbet så stærkt før for at hente mine børn"

"Fuck mand, aldrig har jeg løbet så stærkt før for at hente mine børn."

Sådan skriver Winnie Eland Gregersen på Lokalavisen Esbjergs facebookside. Hun henviser til den episode, der opstod ved middagstid tirsdag, hvor en mand truede med at møde op på Spangsbjergskolen i Esbjerg og skyde. 

LÆS OGSÅ: 16-årig dreng stod bag trussel mod skole i Esbjerg

"Jeg har to børn på skolen. Min store pige på 14 år var nede i skoven og have idræt, da de af deres klasselærer får at vide, at de ikke må komme tilbage til skolen, da der har været de her trusler. Hun ringer så grædende til mig og fortæller det, ligesom hun siger, at hun er bekymret for sin lillebror på 9 år, der er oppe på skolen," siger en chokeret Winnie Eland Gregersen til Lokalavisen Esbjerg og fortsætter:

"Her tager en kvindelig politibetjent telefonen og forsøger at berolige både min datter og jeg."

Herefter er det så, at Winnie Eland Gregersen, der bor på Bakkevej, spurter over på skolen, hvor hun bliver henvist til festsalen, der ligger på Skrænten. 

"Her informerer skoleinspektøren os forældre om, at børnene er i aflåste klasseværelser, hvor de skal blive, indtil politiet har afsøgt og sikret området. Herefter går der lidt tid, og så får vi så endelig at vide, at politiet har anholdt en mand, og at vi nu kan hente vores børn," siger Winnie Eland Gregersen, som aldrig vil glemme tirsdag den 13. juni. 

"Først sker der et mord på en adresse på Dalen. Og så kommer det her, det er jo helt vanvittigt. Heldigvis er mine børn efter omstændighederne ok. Min søn tog det i stiv arm og synes vist, at det hele var lidt spændende. Han ville gerne bare hen til en kammerat og lege bagefter. Men min store datter er selvfølgelig dybt rystet."

Publiceret: 13. Juni 2017 15:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt