Djurs Sommerland er en af de steder, som er på programmets i dette års Sommerferiesjov Arkivfoto: Lars Norman Thomsen
Djurs Sommerland er en af de steder, som er på programmets i dette års Sommerferiesjov Arkivfoto: Lars Norman Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Masser af sjove ideer til jeres sommerferie

Esbjerg Kommunes Sommerferiesjov er på banen. Billetter er sat til salg

Sommerferie banker på døren, og syv dejlige, men måske også lidt lange uger venter forude for Esbjerg Kommunes børn og unge, men der er hjælp at hente hos Esbjerg Kommunes Sommerferiesjov, som er klar med et helt katalog fuld af muligheder for børn, unge og deres familier.

I ugerne 26 til 32 byder programmet for dette års Sommerferiesjov på en lang række aktiviteter i samarbejde med kommunens foreninger og udflugter til sjove og spændende steder både i Esbjerg Kommune og rundt i Jylland og på Fyn.

Det gælder eksempelvis ture til Djurs Sommerland, Universe og Randers Regnskov, besøg hos Sydvestjysk Brandvæsen eller sejlture med fiskekutteren E1 Claus Sørensen.

Hele otte nye foreninger har budt ind med aktiviteter i år, så som Bramming Badminton Club, ESG Badminton, HIF Badminton, Esbjerg Basketball, Esbjerg Handicap Idræt, Sydvestjysk Sportsfiskerforening, Det Gjørdingske Teater og Esbjergspillene.

Formanden for Kultur & Fritidsudvalget, Jakob Lose, er glad for, at det igen i år er lykkedes at sætte et spændende program sammen med tilbud til alle aldre, Og håber mange vil købe billetter. Køb af billetter sker på http://sommerferiesjov.esbjergkommune.dk.

Publiceret: 15. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere