Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Masser af lækkerier: Musikhuset Esbjerg er klar til en ny sæson

I en sæson med både klassisk og moderne teater, fantastiske shows og stærke rytmiske navne på plakaten har Musikhuset Esbjerg en gave til studerende

I denne uge (uge 22) udkommer Musikhuset Esbjergs program for sæsonen 2017/2018. Heri kan man læse om mere end 80 forrygende kulturarrangementer, der finder sted i Musikhuset i den kommende sæson. Og uanset om man er til Holberg, Shakespeare og Wagner, eller om man er til rytmiske koncerter, musikalske shows eller standup, er der grund til begejstring – Musikhuset har noget af det hele.

“Vi er rigtigt glade for det program, vi har sat sammen i år. Publikum kan for eksempel glæde sig til en stjernebesat opsætning af Maskerade fra Det Kongelige Teater, de kan opleve Pirates of the Caribbean akkompagneret af Odense Symfoniorkester, og personligt glæder jeg mig rigtigt meget til at se Billy Ocean i Koncertsalen,” siger Musikhusets direktør, Torben Seldrup.

Musikhuset Esbjerg lægger i 2017/2018-sæsonen vægt på både at tilgodese det ældre og teatervante publikum, familierne – men også de unge og de studerende.

Tidligere i år blev Musikhusets nye mekka for standup, MHE Comedy Club, lanceret, og i den kommende tid vil der ske flere spændende tiltag omkring standuppen i Musikhuset. Desuden får studerende i den kommende sæson mulighed for at få mange store kulturoplevelser til små penge.

“Vi vil meget gerne bidrage til, at det kulturelle miljø er attraktivt for alle studerende. Derfor giver vi i den nye sæson studierabat til mere end 40 arrangementer i Musikhuset,” siger Torben Seldrup.

Blandt de arrangementer, hvor studerende kan få adgang for blot kr. 120, når de køber billet på forestillingsdagen, er Ingen panik! med Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Bertelsen, Det Kongelige Teaters Maskerade, komedien 'De stuerene' om Dansk Folkepartis historie og rytmiske koncerter som Bowie Experience og Thriller Live.

Publiceret: 30. Maj 2017 13:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere