DGI’s Ocean Rescue Camps kommer til Hjerting Strand i juli for at lære børn og unge fra Varde og Esbjerg livredningsaktiviteter. Foto: DGI Kristina Møller
DGI’s Ocean Rescue Camps kommer til Hjerting Strand i juli for at lære børn og unge fra Varde og Esbjerg livredningsaktiviteter. Foto: DGI Kristina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lær at redde liv på Hjerting Strand

Strandene er populære udflugtsmål, men hygge og leg kan hurtigt blive afløst af druknefare. Det er baggrunden for DGI's Ocean Rescue Camp for børn og unge fra Esbjerg og Varde. Den foregår i sommerferien 24.-28. juli på Hjerting Strand.

Ocean Rescue Camp løber af stablen for fjerde gang. I år samarbejder DGI med svømmeklubber om 60 camps fordelt på hele landet. I Esbjerg glæder Brian D. Marshall fra Esbjerg Svømmeklub sig til at byde børnene velkommen.

Ocean Rescue Camp introducerer børn og unge på 8-17 år til kystlivredningsaktiviteter som førstehjælp, dykning, svømning og board padling. Dagene vil blive en blanding af sjov og konkurrencer.

“Som noget forholdsvis nyt i Danmark kommer deltagerne til at prøve konkurrencelivredning. Det kan for eksempel være at padle hurtigst på et board og bruge bølgerne til hjælp,” udtaler Mads Hjort fra DGI i en pressemeddelelse.

Der er også styr på sikkerheden, da der deltager en uddannet kystlivredder samt uddannede instruktører.jesl

Publiceret: 30. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing! ..