Modelfoto: Mosttphotos
Modelfoto: Mosttphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koncert: Jazztrio hylder Oscar Peterson

Den kun 22-årige pianist Zier Romme gæster Brorsonsminde i Ribe torsdag 30. marts kl. 20 sammen med bassisten Ida Hvid og pianisten Oscar Petersons seneste trommeslager, Alvin Queen, til en aften med klassisk kammerjazz-trio i Oscar Petersons ånd.

Der spilles fra Oscar Petersons omfattende repertoire, men med referencer til hans forbilleder og inspirationskilder, Nat King Cole, Bill Evans og Phineas Newborn.

Zier Romme har allerede opnået stor anerkendelse på den danske jazzscene. Han har optrådt med blandt andre Hugo Rasmussen, Jacob Fischer, Alex Riel, Paolo Fresu, Winard Harper m.fl.

Bassisten Ida Hvid er kendt fra Niels Jørgen Steens Monday Night, og en lang række andre sammenhænge med blandt andre Steen Nikolaj Hansen, Frands Rifbjerg, Birgitte Soojin, Ben Besiakov, Nulle og Verdensorkestret, Jesper Løvdal, Per Møllehøj mfl.

Alvin Queen er en spillevende trommelegende, som har optrådt med et hav af de kendte jazzkoryfæer. Han var medlem af den sidste udgave af Oscar Peterson trio sammen med NHØP og har på det seneste optrådt på The Standard i København med Niels Lan Doky og bas-legenden Gary Peakock. jesl

Publiceret: 29. Marts 2017 13:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere