Michael Falck, født 1965, har siden 1985 været solist og har udgivet en lang række albums. Pressefoto
Michael Falck, født 1965, har siden 1985 været solist og har udgivet en lang række albums. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koncert: Falch på optur med nyt album

Michael Falch og Dét Band, som en anmelder har døbt 'rocklandsholdet', er på rocktur rundt i landet, og lander på Tobakken i Esbjerg lørdag 25. marts kl. 21.

Michael Falchs nye album 'Pludselig Alting Samtidig' udkom i november til gode anmeldelser, og det er primært det album, der er med i bagagen sammen med alle de store Falch-hits naturligvis.

Den garvede rocksanger, der engang var frontmand i Malurt, Bodil-belønnet skuespiller fra Dan Turéll-filmene og retsmediciner i 'Rejseholdet' har for nylig rundet de 60 år.

Men den seneste årrække har været én lang kreativ optur for Michael Falch. Og på scenenen lover han at leve op til den nye albumtitel, 'Pludselig Alting Samtidig', ved at byde på sange fra alle perioderne af hans karriere i dansk rock.

Mød ham i mørket

De nye sange vil blive præsenteret sideløbende med flere af de klassiske Falch-sange som f.eks. hans signatursang over dem alle, 'Mød mig i Mørket'.

Med sig har Michael Falch sin sparringspartner gennem de sidste ti år, guitaristen Lars Skjærbæk, med-producer Christoffer Møller på tangenter, scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt trommeslager Peter Dombernowsky. jesl

Publiceret: 24. Marts 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere