Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom billigt til Folk & Fæstival

Fjerde omgang af den livsbekræftende festival har snart programmet på plads og afslører artister på daglig basis fra næste uge. Early Bird billetterne er allerede sat i salg

Musikudvalget har arbejdet på højtryk den seneste tid for at få hele programmet til at gå op i en højere enhed til dette års Folk & Fæstival, og nu er brikkerne faldet tilpas på plads til, at dansen og festen kan blive skudt i gang på Huset Esbjerg den 27. -29. april. Det skriver man i en pressemeddelelse.

Fæstivalen har i den forbindelse åbnet salget for early-bird billetter til de kvikke, der vil sikre sig adgang til de tre festdage. Til og med den 6. marts kan man købe et partoutarmbånd, der giver adgang til Folk & Fæstival alle tre dage for kun 150 kr. Herefter stiger prisen til 250 kr. (175 kr. for studerende med studiekort).

Sidste år bød på et imponerende program, og arrangørerne kan garantere at fæstivalen anno 2017 følger op, hvor sidste år slap. Fra næste uge vil der blive afsløret et nyt navn hver dag på fæstivalens facebook-side, og det endelige program vil blive offentliggjort 7. marts, hvor Folk & Fæstival indbyder til Programrelease og afsløring af plakaten på Huset Esbjerg.

"Vi har lyttet til mange artister, og det har været en svær opgave at vælge de bands, der skal optræde i år. Men vi er sikre på, at det program, vi kan præsentere i år, kan levere en ligeså alsidig og vellydende folkefestival, som sidste år." siger Casper Mikkelsen, der er arrangør af Folk & Fæstival.

Publiceret: 03. Marts 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt