Arkivfoto: Rune Weitling
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ishockey: Kompakt weekend venter Energy

Det bliver en travl weekend for Esbjerg Energy. Allerede i aften klokken 19.30 gæster esbjergenserne SE Arena i Vojens, hvor SønderjyskE tager imod, og søndag klokken 17.00 udfordrer Herlev Eagles vestjyderne i Granly Hockey Arena. Ugen startede godt for Energy, der på egen is besejrede topholdet Aalborg Pirates med 3-1, og den sejr skulle helst blive til tre inden weekenden er overstået. 

"Vi vil i hvert fald gøre vort bedste. Vi står først foran et lokalbrag i Vojens. De stiller til kampen med den stærkeste trup, de har kunnet mønstre endnu i denne sæson og samtidigt står vi formentligt overfor en flot kulisse med mange folk på lægterne. Så udfordringen bliver stor, men vi har omvendt spillet flot ishockey på det seneste. Og samtidigt fornemmer jeg helt klart, at spillerne glæder sig til kampen," siger cheftræner Mark Pederson i en pressemeddelelse. 

SønderjyskE er forstærket til kampen med den 25-årige canadier Greg Gibson. Også SønderjyskE-målmand Joni Myllykoski ventes ifølge soenderjyske.dk i spil til Esbjerg-kampen.

"Vi tager en del positivt med fra tirsdagens sejr over Aalborg. Vi spillede en af vores mest solide tredjeperioder, hvor vi skulle forsvare en føring. Vi demonstrerede en tro på os selv og traf mange rigtige beslutninger," pointerer Mark Pederson.

Søndagens modstander Herlev Eagles skal fredag til Aalborg, før holdet fra den københavnske forstand vender fokus på Energy-kampen i Granly Hockey Arena.

"Kampen i Vojens mod SønderjyskE afvikles relativt tæt på Esbjerg, så vi kan forvente at være hjemme uden, at det bliver alt for sent. Jeg forventer en fysisk kamp med masser af tempo, men når vi er hjemme så tidligt, kan spillerne nå på isen og opfriske kroppen. Så at omstille sig, være klar og friske til en ny kamp søndag, vil næppe være for meget at bede spillerne om," konstaterer den 48-årige canadiske coach i pressemeddelelsen og fortsætter: 

"Vi har sikret de tre første point i denne uge. Det bliver bestemt ikke lettere at erobre de næste mod en svær modstander som SønderjyskE. Men hvis vi fortsætter med at udvikle spillerne og udvikle holdet på den rigtige måde, så er der muligheder. Først kigger vi på fredagens kamp i Vojens, og når den er spillet har vi fuldt fokus på hjemmekampen mod Herlev."

Publiceret: 06. Januar 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt