Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indvielse: Helt nye etaper åbnes af Guldagerringen

Anden og tredje etape af Guldagerringer bliver nu indviet. Det sker 8. juni kl. 17.30 ved den gamle boldbane i Guldager. De nye dele af Guldagerringen består af energistier i Guldager,

Guldager Borgerforening har siden 2010 arbejdet på, at få etableret Guldagerringen, der er en del af landsbyplanen for Guldager Kirkeby. Første etape af Guldagerringen, bestående af en multibane, en bålhytte og udendørs fitness på den gamle boldbane i Guldager, blev åbnet 20. september 2015.

Samlende rum i landsbyen

I Landsbyplanen beskrives Guldagerringen på følgende måde:

”Guldagerringen er det nye samlende og aktive rum i landsbyen, der understreger visionen om den sunde landsby med fokus på motion. Med Guldagerringen sikres der tilbud til børn og unge med et væld af uorganiserede aktivitetsmuligheder samtidig med, at der også vil være motionstilbud til øvrige aldersgrupper. Guldagerringen er samtidig også et socialt rum, hvor man mødes på turen gennem landsbyen.”

I forbindelse med åbningen arrangeres et motionsløb ”Guldager løbet”, hvor ruten følger de nye energistier. Åbningen af Guldagerringen er også startskuddet på Byfesten i Guldager fra 8.-11. juni.

Publiceret: 09. Juni 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere