Navn:Sima Kalid, Urbanskolen, 9 år
“Jeg drømmer om at blive professionel danser, fordi jeg virkelig godt kan lide klassisk dans, og det er noget, jeg allerede går til. Det var en god koncert. Det var rigtig sjovt, og jeg synes, de var gode til at spille klassisk, og han var også god til at tegne.”
Navn:Sima Kalid, Urbanskolen, 9 år “Jeg drømmer om at blive professionel danser, fordi jeg virkelig godt kan lide klassisk dans, og det er noget, jeg allerede går til. Det var en god koncert. Det var rigtig sjovt, og jeg synes, de var gode til at spille klassisk, og han var også god til at tegne.”
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hvad drømmer børn om: Vi spurgte tre fra Urbanskolen

I sidste uge var foreningen Barndrømmen forbi Urbanskolen afd. P i Esbjerg for at fremføre premieren på en landsdækkende klassisk koncert-turne med nogle af landets mest prominente musikere. Koncertens tema var, at man skal turde have drømme og dele dem. Efter koncerten spurgte vi tre elever fra Urbanskolen afd. P, hvilke drømme de har. Læs her, hvad de svarede. 

Navn:Sophie-Emalie Nielsen, Urbanskolen, 10 år
“Jeg drømmer om at blive en, der skal sidde på et kontor, som skal regne og sådan noget, for jeg er nemlig god til at regne. Jeg synes, at det var en god koncert. De var gode til at spille, og han var god til at tegne.”
Navn:Sophie-Emalie Nielsen, Urbanskolen, 10 år “Jeg drømmer om at blive en, der skal sidde på et kontor, som skal regne og sådan noget, for jeg er nemlig god til at regne. Jeg synes, at det var en god koncert. De var gode til at spille, og han var god til at tegne.”
Navn:Maria Nielsen, Urbanskolen, 9 år
“Jeg drømmer om at åbne min egen butik med kreative ting. Jeg er god til at lave forskellige kreative ting som at tegne og male. Jeg kunne også godt tænke mig at blive professionel til at kæmpe jiu-jitsu, fordi det går jeg til i min fritid.”
Navn:Maria Nielsen, Urbanskolen, 9 år “Jeg drømmer om at åbne min egen butik med kreative ting. Jeg er god til at lave forskellige kreative ting som at tegne og male. Jeg kunne også godt tænke mig at blive professionel til at kæmpe jiu-jitsu, fordi det går jeg til i min fritid.”
Publiceret: 15. Juni 2017 11:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere