Arkivfoto: Christer Holte / Ritzau
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Her er EfB's træningskampe til den kommende sæson

EfB’s program for træningskampe ser således ud:

30. juni kl. 13.00 EfB – Vejle BK
8. juli kl. 13.00 SønderjyskE – EfB
12. juli kl. 13.00 Skive IK – EfB
22. juli kl. 13.00 EfB – Marienlyst

Esbjerg fB ser frem mod en sæson i NordicBet Liga, hvor der bliver hård kamp mellem en række klubber om den ene direkte oprykningsplads og de to følgende pladser, der giver adgang til at spille om oprykning.

Forberedelserne indledes mandag den 26. juni med mødetid for spillerne kl. 9.00, og en uge senere tager EfB-truppen på fem dages træningslejr i Vildbjerg.

"Der bliver oprustet i flere klubber i NordicBet Liga, og 1. division tyder på at blive den stærkeste nogensinde," siger EfB’s assistenttræner, Jens Letort, i en pressemeddelelse. 

Han hentyder til de klubber, der var tættest på at sikre sig oprykning allerede i denne sæson, Vendsyssel og FC Roskilde, samt klubber som Vejle BK og Fremad Amager. Dertil kommer Skive IK, der længe spillede med om de forreste pladser, og de stærke oprykkere fra Thisted FC. Disse klubber vil blande sig med de to nedrykkere, Viborg FF og EfB, som begge går efter hurtig tilbagevenden til Alka Superliga.

"Oprindelig havde vi planlagt træningskampe under opholdet i Vildbjerg, men med tidsforskydningen lader det sig ikke gøre. Vi indleder forberedelserne en uge senere, end hvis det havde været til at spille i Superligaen, og turneringen begynder to uger senere. Selv om der kun er et superligahold blandt træningsmodstanderne, synes jeg, det er et fint program. Det er klubber som Vejle og Skive, vi skal måle os med i den nye sæson," siger Jens Letort.

Foruden SønderjyskE fra Alka Superliga og de nævnte 1. divisionshold er Odense-holdet BK Marienlyst, der med Carsten Hemmingsen som cheftræner deltager i 2. divisions oprykningsspil, modstander. Af de to hjemmekampe kan den ene tænkes spillet hos en af klubberne i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde (SFS). Får EfB hjemmekamp i sæsonpremieren, vil den sidste træningskamp mod Marienlyst formentlig blive spillet på Blue Water Arena.

Publiceret: 06. Juni 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere