Banda Magda leverede en indsats af de sjældne, og hvor publikum i den grad levede sig med i musikken. Foto: Peter Langwithz Smith.
Banda Magda leverede en indsats af de sjældne, og hvor publikum i den grad levede sig med i musikken. Foto: Peter Langwithz Smith.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Folk & Fæstival blev igen en succes

Siden torsdag har esbjergenserne kunne vælge og vrage i gode musikalske tilbud på både Huset Esbjerg og Syddansk Musikkonservatorium. Den næsten udsolgte Folk & Fæstival har således budt på musik fra både internationale – og lokale navne i en livsbekræftende og uhøjtidelig atmosfære, hvor både dans, musik og smil var på dagsordenen alle tre dage.

Allerede torsdag aften viste Folk & Fæstival, hvad det er denne festival kan i forhold til så mange andre. Svenske Ale Möller lavede workshop med Syddansk Musikkonservatoriums Folkekons, som også var med på scenen, da svenskeren gav en fantastisk koncert senere på aftenen. Tidligere havde Esbjerg Ensemblet med Christian Martinez været på scenen.

Skuffede ikke

Efter fredagens frokostkoncert med Folkekons, var det de unge talenter fra MGK, der gik på scenen.

Og om aftenen spillede Banda Magda, med Magda Giannikou i front.

Banda Magda har deres rødder i New York, og der var store forventninger til netop dette bands optræden. Og de skuffede ikke.

Lørdag aften skulle være kulminationen på tre dage, hvor workshops koncerter skulle gå op i en højere enhed og slutte med en fest til den lyse morgen. De to hovednavne på plakaten; MALMØ og Gadjo fet. Orhan ville have været den perfekte afrunding på en vellykket festival.

Desværre måtte Gadjos feat. Orhan melde afbud til lørdagens koncert af personlige årsager. Selvom det var i 11. time, lykkedes det arrangør og initiativtager Casper Mikkelsen at hive en mindst ligeså stærk afløser ind. Uhrban Stöjband kunne heldigvis træde til trods det korte varsel. Og Uhrban Stöjband var ikke sene til at spille op til den gevaldige fest som Folk & Fæstival rettelig bør slutte med.

Publiceret: 02. Maj 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere