En storspillende Michael Knudsen gav REHH-forsvaret problemer i lørdagens kamp i Esbjerg. Foto: Photo-Andersen.dk
En storspillende Michael Knudsen gav REHH-forsvaret problemer i lørdagens kamp i Esbjerg. Foto: Photo-Andersen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flot sæson: Ribe-Esbjerg HH vandt fjerdepladsen

Medaljer blev det ikke til, men cheftræner Claus Uhrenholt er alligevel godt tilfreds med sæsonen

I sportsverdenen plejer man at sige, at man ikke vinder sølv, men at man taber guldet. Det samme kunne Ribe-Esbjerg HH da også have valgt at sige om de bronzemedaljer, som holdet missede lørdag aften hjemme mod BSV. Men det valgte klubben helt fortjent ikke at gøre. I stedet skrev den på Facebook, at man havde vundet fjerdepladsen. For det er sådan, det føles, når man som helt ny klub i slutspillet når så langt.

“Det er jo et fantastisk resultat og en super præstation. Når man tolker over hele sæsonen, så kan man godt sige, at vi har vundet fjerdepladsen,” lyder det fra holdets cheftræner Claus Uhrenholt til Lokalavisen Esbjerg efter lørdagens nederlag på 26-30 til BSV.

Også skuffelse at spore

Men trods den store stolthed over at være nået så langt, var der også en anelse skuffelse at spore hos spillere og trænere, da BSV fik overrakt bronzemedaljerne i Blue Water Dokken.

“Selvfølgelig var vi skuffede. Vi har med konkurrencemennesker at gøre. De spiller for at få medaljer om halsen, så lige efter kampen er man skuffet. Men nu, hvor det er lidt på afstand, kan man godt glæde sig over en god sæson,” fortsætter cheftræner Claus Uhrenholt, der placerer sæsonens præstation højt på listen over ting, han indtil videre har opnået i sin trænerkarriere.

Publiceret: 30. Maj 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere