Hanne Meyer tog imod Kulturminister Mette Bock for få uger siden ved Esbjerg Spillenes jubilæum. Foto: Esbjerg Byhistoriske Arkiv
Hanne Meyer tog imod Kulturminister Mette Bock for få uger siden ved Esbjerg Spillenes jubilæum. Foto: Esbjerg Byhistoriske Arkiv
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farvel: Hanne Meyer stopper som formand for Esbjerg Spillene

Esbjergspillenes mangeårige formand, Hanne Meyer takker af, og overlader roret til Pia Foldberg.

Hanne Meyer har været med i Esbjergspillene, siden starten for 30 år siden. De sidste 28 år som formand. Hanne Meyer har været en ildsjæl for Esbjergs amatørteaterliv i mere end 40 år, hvor hun både har instrueret, skrevet manuskripter og spillet på scenen.

“Det er med ærefrygt, at jeg overtager posten som formand efter Hanne,” udtaler Pia Foldberg og fortsætter:

“Men jeg har haft en god lærermester og har en fantastisk bestyrelse i ryggen, så jeg er klar til at påtage mig opgaven. Hanne Meyer efterlader sig en stor goodwill hos Esbjergspillenes mange samarbejdspartnere.”

Pia Foldberg, og den øvrige bestyrelse, håber det gode samarbejde og de velvillige sponsorerer og fonde vil fortsætte i tiden fremover. Esbjergspillene holder en uformel goddag/farvel reception i Teaterhusets Cafe i Borgergade 25, fredag den 21. april kl. 16-17, hvor medlemmer og venner af Esbjergspillene er hjertelig velkomne.

Publiceret: 18. April 2017 06:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere