@Voxpop Navn:Helle Sørensen
“Det videre forløb bliver i virkeligheden den store udfordring, når jeg ikke længere har holdet og trænerteamet til at sparre med. Jeg er fast besluttet på at fortsætte træningen med styrketræning og løb, da det ofte er svært for mig at få fast holdtræning til at fungere i min hverdag. Jeg vil holde fast i kostplanen, indtil jeg har nået mit mål og derefter selv finde frem til en god hverdag, som fortsat vil være med god og fornuftig mad, og hvor der også er plads til et glas vin eller to. Jeg er rigtig glad for træningen, crossfit passer rigtig godt til mig med tempo og styrke.”
@Voxpop Navn:Helle Sørensen “Det videre forløb bliver i virkeligheden den store udfordring, når jeg ikke længere har holdet og trænerteamet til at sparre med. Jeg er fast besluttet på at fortsætte træningen med styrketræning og løb, da det ofte er svært for mig at få fast holdtræning til at fungere i min hverdag. Jeg vil holde fast i kostplanen, indtil jeg har nået mit mål og derefter selv finde frem til en god hverdag, som fortsat vil være med god og fornuftig mad, og hvor der også er plads til et glas vin eller to. Jeg er rigtig glad for træningen, crossfit passer rigtig godt til mig med tempo og styrke.”
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Færdig med U-vending: Hvad skal der ske nu?

@Voxpop Navn:Martin Nim Jensen
“Jeg fortsætter den gode træning med crossfit. Den type træning er nemlig lige noget for mig, så jeg starter på hold allerede i denne uge. Kostplanen vil jeg også fortsætte med på samme måde, da jeg stadigvæk har nogle kilo, som skal smides. Det bedste ved forløbet har været sammenholdet og de ugentlige træninger. For mig gjaldt det om at komme ind i en god rytme med træning, som jeg så kan arbejde videre på efter forløbet. Og så kan jeg godt lide de test, som ligger undervejs. Det gør, at man giver sig 110 procent i træningerne.”
@Voxpop Navn:Martin Nim Jensen “Jeg fortsætter den gode træning med crossfit. Den type træning er nemlig lige noget for mig, så jeg starter på hold allerede i denne uge. Kostplanen vil jeg også fortsætte med på samme måde, da jeg stadigvæk har nogle kilo, som skal smides. Det bedste ved forløbet har været sammenholdet og de ugentlige træninger. For mig gjaldt det om at komme ind i en god rytme med træning, som jeg så kan arbejde videre på efter forløbet. Og så kan jeg godt lide de test, som ligger undervejs. Det gør, at man giver sig 110 procent i træningerne.”
@Voxpop Navn:Christina Kisum
“Jeg forsætter med træning i Crossfitonshore. Den sportsgren har taget mig med storm. Jeg vil også fortsætte med at have min kostplan i baghovedet, og så har jeg meldt mig på næste u-vendingsforløb. Jeg har vist ikke helt fået nok endnu. Det bedste ved forløbet har været træningen. Det har været hårdt, sjovt og ikke mindst effektivt. Derudover har det været det sammenhold, vi har haft på holdet.”
@Voxpop Navn:Christina Kisum “Jeg forsætter med træning i Crossfitonshore. Den sportsgren har taget mig med storm. Jeg vil også fortsætte med at have min kostplan i baghovedet, og så har jeg meldt mig på næste u-vendingsforløb. Jeg har vist ikke helt fået nok endnu. Det bedste ved forløbet har været træningen. Det har været hårdt, sjovt og ikke mindst effektivt. Derudover har det været det sammenhold, vi har haft på holdet.”
@Voxpop Navn:Jeanette Nielsen
“Jeg vil fortsætte træning indtil fødslen, og efter fødslen skal jeg på mor barn crossfit hold nede i ONSHORE, hvilket jeg glæder mig meget til. Træningen har rykket mig rigtig meget, og jeg kan mærke, den gør en kæmpe forskel for mig. Kostplanen virker overskuelig og rigtig god. Den er nem at have in mente og gør det nemt at få det implementeret i dagligdagen og efter forløbet. Disse to ting har bare gjort mig til en gladere person og givet mig meget mere overskud. Jeg er evig taknemmelig for denne mulighed.”
@Voxpop Navn:Jeanette Nielsen “Jeg vil fortsætte træning indtil fødslen, og efter fødslen skal jeg på mor barn crossfit hold nede i ONSHORE, hvilket jeg glæder mig meget til. Træningen har rykket mig rigtig meget, og jeg kan mærke, den gør en kæmpe forskel for mig. Kostplanen virker overskuelig og rigtig god. Den er nem at have in mente og gør det nemt at få det implementeret i dagligdagen og efter forløbet. Disse to ting har bare gjort mig til en gladere person og givet mig meget mere overskud. Jeg er evig taknemmelig for denne mulighed.”
Publiceret: 30. Juni 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing! ..