Foto: Visit Ribe.
Foto: Visit Ribe.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fællessang: Maratonsang på Domkirkepladsen

Ribe Domkirke byder endnu engang til open air-fællessang på årets længste dag, som i år falder på en onsdag. En lang række indledere og pianister fører publikum gennem et udsnit af sangene fra Højskolesangbogens 18. udgave. Undervejs bliver der mulighed for at købe kaffe og kage.

De otte indledere i løbet af dagen er Domprovst Torkild Bak, tidligere skoleinspektør Knud Jensen, leder af Folkeuniversitetet Peter Lindgaard, sognepræst i Spandet, Roager og Rejsby, Therese Solten, formidlingsleder Karsten Eskildsen, eleverne Anna Westergaard, Freja Birgertoft og Liv Andersen fra Ribe Katedralskole, sognepræst i Lynge og Uggeløse Marie Høgh og tidligere skoleinspektør Roll Præstegaard, der runder dagen af mellem kl.17-18.

Sognepræst Torben Bramming, Ribe, er konferencier. Ved klaveret sidder i løbet af dagen Benjamin Friis Nielsen, Lotte Bille Glæsel, Lis Gjørup, Janne Roager og Birgitte Ebert. Medbring gerne Højskolesangbogen og eventuelt et tæppe, hvis det bliver køligt. Alle er velkomne, og det er gratis.srj

Publiceret: 23. Juni 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere