Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Esbjerg Kommune inviterer til temamøde om livet med KOL

Hvordan takler man bedst livet med KOL, hvad kan man som pårørende gøre, og hvad er de nyeste behandlingsmuligheder? Det kan alle interesserede nu høre meget mere om på et gratis møde onsdag den 29. marts 2017 på ECH Park i Esbjerg.

KOL er en sygdom, der rammer mange danskere. KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom. Omkring 320.000 danskere lever med KOL, og det påvirker hverdagen og giver udfordringer, ikke kun for den, der har KOL, men også for pårørende. At søge hjælp og viden til at leve et godt liv med KOL kan gøre livet lettere. Derfor inviterer Esbjerg Kommune nu alle interesserede til et gratis temamøde om livet med KOL onsdag den 29. marts 2017 kl. 13.30 - 17.00 på ECH Park, Stormgade 200, i Esbjerg.

 

"Vi vil med arrangementet gerne medvirke til, at borgere med KOL kan få den bedst mulige livskvalitet. Viden om den kroniske lungesygdom KOL, og hvordan man bedst lever med den, kan gøre en forskel for denne store gruppe af borgere og deres pårørende," siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Henning Ravn i en pressemeddelelse.

 

På temamødet kan man blandt andet møde speciallæge Tina Brandt Sørensen fra Lungemedicinsk og Allergologisk Klinik i Horsens og psykolog Anders Flemming Bendixen fra Psykologisk rådgivning i København. De vil blandt andet komme ind på nyt om behandling til mennesker med KOL, det at være pårørende til et menneske med KOL, og hvordan det påvirker livet og hverdagen at have en kronisk sygdom.

 

Mødet arrangeres i samarbejde med virksomheden Novartis.

 

Der er plads til 150 deltagere. Tilmelding er derfor nødvendig og foregår efter først til mølle-princippet. Interesserede kan tilmelde sig på www.dinsundhed.esbjergkommune.dk/KOL senest den 22. marts.

 

 

 

 

Publiceret: 20. Marts 2017 12:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere