Eleverne er klar til at vise deres talenter frem på torsdag . Pressefoto.
Eleverne er klar til at vise deres talenter frem på torsdag . Pressefoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Esbjerg Gymnasium inviterer til Teaterfestival

På torsdag afholder EG Teaterfestival for første gang

Der er blevet øvet replikker på gangene og koreografi foran den store spejlvæg i dramasalen i løbet af de sidste par måneder. Imens summer stemningen af forventninger til de store afsluttende teaterprojekter på Esbjerg Gymnasium.

Små og store rekvisitter, hjemmebyggede rekvisitter, levende rekvisitter og rekvisitter der lugter af stald, er alle blevet hevet med i skole hver uge, og nu er eleverne ved at være klar til premiere.

På torsdag slår Esbjerg Gymnasium nemlig dørene op til en dag fyldt med dragende teater for alle interesserede. Skolens dramasal vil med lys, videoprojektioner og lydeffekter danne scene for elevernes flotte eksamensforestillinger.

Første teaterfestival

I år har dramalærer Louise Kjær Rasmussen samlet skolens talentfulde produktioner i den første Teaterfestival af sin slags på Esbjerg Gymnasium

”Formålet er at samle vores mange teaterelever ét sted og samtidig give byen mulighed for at komme og se nogle anderledes og personlige små forestillinger. I år har eleverne valgt at vise blandt andet selvbiografisk materiale, komedie, politisk teater, dans og performance. De har arbejdet intenst frem mod eksamen og Teaterfestivalen, og vi håber at se så mange som muligt, så eleverne får chancen for at vise, hvad de kan,” fortæller Louise Kjær Rasmussen.

Ligesom der hvert år er forårskoncert for musikeleverne, så kommer teatereleverne nu også for alvor på de skrå EG-brædder.

Der er lidt for enhver smag og alle kan komme til gymnasiets første teaterfestival.

Publiceret: 02. Maj 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere