Rik Nugteren, projektdirektør hos Wasco Coatings Germany GmbH og Kurt Skov, CEO og grundlægger af Blue Water Shipping. Pressefoto
Rik Nugteren, projektdirektør hos Wasco Coatings Germany GmbH og Kurt Skov, CEO og grundlægger af Blue Water Shipping. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Erhverv: Blue Water vinder logistikkonttrakt

Nord Stream 2 AG, som står for udviklingen af Nord Stream 2-rørledningen gennem Østersøen fra Rusland til Tyskland, har tildelt Wasco Coatings Germany GmbH kontrakten på coating, oplagring samt logistikken for de 200.000 rør, som projektet fordrer. Wasco har nu tildelt Blue Water Shipping A/S, Esbjerg en kontrakt dækkende transport, håndtering og oplagring af de 113.000 af rørene.

Blue Water Shippings kontrakt dækker søtransport af rør fra Wascos coatingfabrikker i Mukran, Tyskland og Kotka, Finland til oplagringsfaciliteter i Karslhamn, Sverige og Hanko, Finland.

“Vi er meget stolte over at have vundet denne kontrakt. Gennem årene har vi opbygget en stærk position som specialister i at styre og udføre projekter, som er logistikmæssigt udfordrende. Vi har omfattende erfaring med havneoperationer inklusive ledelse og drift af midlertidige faciliteter, og vi ser frem til samarbejdet med Wasco og Nord Stream 2”, siger Kurt Skov, CEO og grundlægger af Blue Water Shipping. 

Publiceret: 27. Juni 2017 10:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere