Arkivfoto: Photo-andersen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Energy vil tilbage på vindersporet efter skuffende indsats mod White Hawks

Esbjerg Energy har i aften klokken 19.30 mulighed for at revanchere tirsdagens 5-2 nederlag til Frederikshavn White Hawks, når de to mandskaber mødes til kamp to i semifinaleserien mellem de to mandskaber. Det sker i Granly Hockey Arena, hvor vestjyderne for første gang i dette års slutspil er noteret for færre vundne kampe i serien end modstanderen.

"Det gør ikke nogen stor forskel, for det er ikke første gang vi har tabt en kamp i dette års slutspil. Det er samme proces uanset om du taber med et enkelt mål i overtiden eller du som her taber med 5-2. Det er op på hesten igen. Vi skal lære at eliminere de fejl, der er begået og så skal vi videre i serien," forklarer assistent-træner Thor Dresler fra Esbjerg Energy i en pressemeddelelse.

Esbjerg Energy blev i alt idømt 51 minutter i straffeboksen, heraf de 30 minutter var personlige. Frederikshavn White Hawks kunne ”nøjes” med 29 strafminutter, heraf 20 personlige.

"Hvis man ser på udvisningerne, så er det et spørgsmål om disciplin og de valg, som spillerne tager under kampen. Så vi skal helt klart være lidt smartere i de afgørende situationer," fortsætter den 38-årige Energy-assistent.

Sune Hjulmand og Ryan Martindale scorede for Esbjerg. Kristoffer Lauridsen scorede tre gange for Frederikshavn i tirsdags-kampen. Frederikshavn scorede tre gange i overtal. Esbjerg formåede ikke at score i overtal.

"I trænerstaben har vi som altid valgt at se lidt på hvordan vi selv agerede, hvordan modstanderen agerede og hvad vi selv kan gøre anderledes. Vi kan kun ændre på hvordan vi selv agerer. Derfor skal vi eksempelvis være helt klar fra start," understreger Thor Dresler.

Taktisk spiller Frederikshavn et lidt anderledes koncept end eksempelvis SønderjyskE, som Esbjerg sendte ud i kvartfinalerne.

"I midt-zonen spiller White Hawks på en anden måde end SønderjyskE gjorde. Det stiller krav til os om tilvænning og der skal vi have justeret tingene rigtigt. Det er jeg sikker på, at vi blandt andet er klar med til fredagskampen," pointerer Energy-assistenten og fortsætter:

"Vi har hele tiden vidst, at Frederikshavn er dygtige og flittige på skøjterne. Det er generelt et hårdt arbejdende mandskab, så det er på ingen måde overraskende for os."

1.720 tilskuere var på plads tirsdag i Scanel Hockey Arena. I Esbjergs tre hjemmekampe var der mere end 2.500 mennesker i Granly Hockey Arena.

Publiceret: 24. Marts 2017 08:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere